View Single Post
Vechi 28.03.2009, 23:58:22
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Multumesc, Silvia. Imi trebuie sirop de tuse pentru nepotelul meu; el poate sa se ingrase putin, numai sa gasesc conuri. Eu am suferit toata viata mea de tuse pana cand am folosit caldura direct pe plaman, pungi cu sare sau cu apa calda, zi si noapte. De atunci, multumesc lui Dumnezeu ca nu am mai tusit. Omuletul insa merge la cresa si in contact cu ceilalti copii e tot timpul racit si are doar 1 an. De o luna are viroza si nu-i mai trece; nu stim ce sa-i mai facem; cum ramane acasa ii e mai bine; cum il ducem la cresa e iar bolnav si cu febra.
[COLOR=green]Nu știu ce să spun, copilul e foarte mic. Și nu cred că e vorba numai de tuse. Se poate să fie ceva șui cu sistemul imunitar. Acasă spui că-i este bine și numai în colectivitate are de suferit. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Până în mai, când vor apărea mugurii de brad, incearca un sirop de ridiche neagră. Îl recomand pentru că eu însămi l-am folosit cu rezultate foarte bune, dar nu știu în ce cantitate se dă unui copil așa de mic. Rău nu are cum să-i facă.[/COLOR]