View Single Post
Vechi 29.03.2009, 00:02:12
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Ma intereseaza o anumita planta pentru cancer la ficat.
Stiti cumva care o fii acea planta?
Doar cu o floare nu poti face primvara draga Nina... cred ca nicaieir in vreo terapie naturista nu se poate ajunge la rezultatele asteptate folosind doar o SINGURA planta... mai ales ptr asa afectiune grava...
Iata ce am gasit eu:

"O reteta foarte buna,pentru orice boala de ficat{hepatie,ictere negre ,cancer}.Aceasta reteta a urmat-o fratele meu si sunt ani buni de atunci ,dar boala nu i-a mai revenit.Este o reteta usoara ,dar foarte buna.
Pregateste 2 borcane de cate 800 de g.fiecare. Se iau 4-5 lamai bine coapte ,netratate chimic ,se spala bine si se taie bacatele mici cu coaja si samburi ,se pun in borcan,borcanul trebuie sa fie plin cu bucatile de lamaie,apoi se toarna deaspura miere de foarte buna calitate {salcim,poliflora},sa fie plin borcanul.Se inchide si se lasa 48 de ore ,aceasta cantitate se imparte in doua si se consuma in 2 zile.Cand incepe sa consume din continutul acestui borcan ,in aceasi zi se umple al doile borcan pentru ca , atunci cand a terminat primul borcan sa inceapa sa consume continutul celui de al doilea borcan,a carui continut a stat si el 2 zile la macarat .Tratamentul dureaza 2 saptamani,fara intrerupere.

-O alta reteta pentru ciroze hepatice:
se iau :3 kg de morcovi,3 kg de miere poliflora ,3kg de lamai si 1 kg de patlagina. Morcovi se rad pe razatoare mica,lamaile se taie marunt ,iar patlagina se fierbe in 1 l .de apa pana ramane un pahar. Se ameastca toate se pune in borcane, de sticla, in frigider. Se ia in fiecare dimineata o lingura din amestec pe stomacul gol ,inainte de masa cu 15 minute.Are un gust f placut!!!"
Reply With Quote