View Single Post
Vechi 29.03.2009, 00:13:14
nede_mar's Avatar
nede_mar nede_mar is offline
Member

Data înregistrării: 25.08.2008
Implicit

Felix! Eu consider ca doi oameni cand isi unesc destinele, si le unesc in primul rand sufleteste, spiritual si in ultimul rand trupesc. Asa cred eu! Si daca primele doua sunt perfecte, cel de-al treilea nu mai conteaza. Ce ma surprinde, sunt cuvintele tale "nu ii voi reprosa niciodata" ! Ce consideri tu ca ai putea sa ii reprosezi? Poate a fost o intamplare nefericita, poate a fost o gresala a tinereti sau cine stie! Cred ca nici nu ar trebui sa te intereseze, incearca sa iti inlaturi din gand aceste idei, si totul va fi bine! Eu va doresc sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, sa aveti copii frumosi si tot binele din lume sa fie la voi, Dumnezeu sa va lumineze mintile, si drumurile. Sunt mamica a doi copii: o fetita de 30 ani si un baiat de 20. Si fetita mea a avut o intamplare nefericita, dar sotul ei a trecut fara probleme peste asta, sunt fericiti, au facut o nunta ca in povesti si acum sunt si fericiti parinti ai unei fetite superbe! Cu toata sinceritatea va ofer aceste buchete de flori ! Doame ajuta!
Attached Images
File Type: jpg 1240231.jpg (47,8 KB, 4 views)
File Type: jpg 1415099.jpg (25,3 KB, 5 views)
Reply With Quote