Citat:
În prealabil postat de mariann
Am impresia ca scrie o alta persoana, decat cea de pana acum. Oricine ati fi, ati tras niste concluzii gresite. Nu am pierdut nimic. Ce poate sa-mi ofere ortodoxia? Ceea ce ma atragen la acest website, sunt minciunile care s-au spus si se spun despre "sectari". In lipsa acestor minciuni, as disparea de pe forum.P.S. "Vasinec" a fost banat. Sunt tot "vasinec" dar sub alt nume.
|
Vasinec=Mariann
Eu sint ceeasi persona, sa stii care am fost si mai inainte.
Doar ca am realizat ca nu esti chir atit de mielusel cum vrei sa pari, ca ai ajuns sa ataci religia pe care ai lasat-o.
Deci din nou: daca ai facut o alta alegere, bine pentru tine, nu incerca sa convingi aici pe cineva ca sansele tale sau "italiana" sint zero.
De ce?
Pai uite un tata betiv, o persoana betiva...pai niciodata nu se converteste doar ca asa trecind la o alta religie.
Betia este o adictie, care trebuie tratata.
Un alcoolizat se opreste din baut atunci cind
are o motivatie, nici intr-un caz o alta religie.
Sincera sa fiu, aceste discutii voi le purtati aici stiind ca este post, si vreti sa ne smintiti de la post.
Deci, vazind ca eu te-am tratat cu respect, tu ai atacat pe altii.
Fara macar s afii documentat.
Doar o dati cu Scriptura si restul...e gol.
Nu aveti un respect pentru nimic, dor pentru voi insiva, asta inseamna ca nu sinteti umili, ci sinteti foarte mandri...
Stii ce fac aici adventistii si pentricostalii?
Beau, maninca bine, prim vine burta lor, traiesc impreuna apoi se re-impreuneaza unii cu altii (intre ei , sigur), beau de sting, brurile sint plini de ei, si nu au respect, deaorece sustin ca "Dumnezeu este iertator". Sint mandrii, si plini de ei insisi...
Ei nu stiu nici de post, nici de umilinta.
Cu asta am incheiat orice discutie la acest subiect.
Probabil ca acest subiect ar trebui sa fie inchis, deja s-a discutat prea mult.