Si eu am incercat sa discut omeneste si cumsecade cu Vsinec, insa pe de o parte el "discuta cu mine normal"= raspundea normal la mesaje, insa pe de alta parte improsca cu noroi pe alti ortodocsi.
Ma intreb de ce ei doar acuza, impung si nu sint in star sa poarte "o discutie" normala?
Biblia trebuie sa fie mai mult sau mai putin aceeasi, ins ei sint forte indrjiti cu parerile si ideile lor.
Asta este problema: nu se pote lega o converstie, cind credeam ca Vasinec este o pesrsoana cu care poti discuta - vazind ca era singurul ce parea mai "cizelat" arunca cu norori in altii. Atunci a fost "banned" si a schimbat nick-ul ce parea ca-l are de mult, deoarce acolo are citeva sute de mesaje deja( 2 sute si ceva).
Interesant!!!!
Adica, ma gandesc atita timp cit ei sint cei care vin aici, eu ma mir ca nu poti discut cu ei.
Sint mereu pe picior de razboi, ceea ce inseamna ca nu sint smeriti, ci sint prea mandri.
Asta ma mira, ca ei zic una si fac alta.
Mi-ar place mult sa am o discutie cu cineva dintre ei, insa nu prea vad cum s-ar putea petrece acest lucru.
|