Noi nu îi acuzăm pe sectari că activează pe acest forum. Noi acuzăm îndărătnicia si prostia. De când sunt inscris pe forum am avut de-a face cu persoana ta, pentru că ai intrat sub diferite denumiri. De fiecare dată ți se răspundea cu argumente biblice la aberațiile Ellenei White pe care le difuzai si de fiecare dată insistai pe prostiile tale.
Nu stiu din ce motiv peste 90 la sută din sectanții care au intrat pe acest forum aparțineau sectei adventiste, desi aceasta grupare nu are decât 0,3 la sută din populația României și e de multe ori privită foarte prost și de celelalte erezii mult mai importante și mai periculoase cum sunt mișcarea penticostală și baptistă.
Iată că eu fac trimitere pe semnătura mea la un site baptist care s-a ocupat la modul serios de originile si devenirea demonismului adventist:
[COLOR=red]http://www.ellenwhite.org/rom/index.html[/COLOR]
De ce nu iei legătura cu acesti sectanti baptisti ca să îi convingeți că secta din care faceți voi parte e una "biblică"?
De ce vii mereu pe acest forum ca să ne convingi pe noi ortodocșii?
De ce nu te duci să îi lămurești pe baptiștii care au făcut praf secta ta cu argumente istorice si biblice?
De ce nu îi lămurești pe penticostali si baptisti (care si ei spun ca se iau numai si numai dupa Biblie) de obligativitatea cinstirii sâmbetei, zeciuielii, interdictia de a consuma carne de porc, disparitia sufletului odată cu moartea trupului și inexistența Iadului ca loc de chin veșnic și celelate aberații adventiste?