View Single Post
Vechi 29.03.2009, 15:22:54
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de italiana Vezi mesajul
Unii isi ucid copii in PANTECE , altii isi UMPLU CASA DE COPII SI II OMOARA CU FOAMEA?

noi am fost 10 copii dar nu ne-am culcat niciodata fkaminzi din contra am avut poate mai
Sunteti un caz...si eu cunosc o fememeie care cu al 3-le copil a fost batuta bine de barbat ca sa mearga sa faca avort, s-a despartit de el, a facut copilul la parintii ei si a venit si s-a impacat cu barbatu si a mai facut un copil, a avut o viata grea insa s-a rugat mult iar acum viata ei este buna alaturi de sot care inainte era un betiv inrait...este o fam ortodoxa...asta daca cumva esti curioasa sa stii ca si noi avem persoane crestine...
Cunosc o familie penticostara, vecini, care au 4 copii iar la adunari se tot caiera femeia ca pe ia nimeni nu o ajuta ca are 4 copii, stii ce i-a spus un frate ei iar apoi mie personal:DACA TI-A PLACUT SA-I FACI LUCRA.

Mai bine ati bea si voi un paharel de tuica decat sa va aratati amaraciunea . Un pastor penticostal atata a fost de indracit ca nici macar nu a salutat un preot ortodox atunci cand s-a intalnit...apoi sa nu-ti spun daca ii superi cu ceva ca urla ca nebunii de-s in stare sa te omoare,...ASTA ERA ASA CA O COMPLECTARE LA POEZIILE DE MAI SUS.dar sa stii ca mai stiu si alte versuri ca si astea...