View Single Post
Vechi 29.03.2009, 23:04:24
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nume Vezi mesajul
Eu stiu de la bunicii mei ca daca mama sta in biserica in timpul botezului, copilul va muri inecat. N-am dubii in privinta acestui fapt, pentru ca am cunoscut doua persoane la al caror botez au asistat si mamele, si ambele au murit inecate.
Una dintre aceste doua persoane, o fata, a murit (la doar 17 ani) inecata luata de apa venita brusc in albia unui rau (se mai intampla cand ploua, vine multa apa de sus,de la munte, subit si cu presiune mare). A doua persoana, un baiat, a murit (la 28 de ani) inecat in mod inexplicabil in apa nepericuloasa si cu persoane care nu l-au putut salva. Era la inot pe marginea unui rau cu niste prieteni. Inotand mai spre centrul raului, a inceput sa strige dupa ajutor,neputandu-se mentine la suprafata... prietenii s-au grabit sa ajunga la el, dar a fost prea tarziu, cand il scosesera la mal, deja murise. E inexplicabil pt ca apa nu era nici foarte adanca, vartejuri nu avea, nici putere mare, iar el inota bine... Dar... cum se spune, ce ti-e scris in frunte ti-i pus. Doamne fereste de-asa ceva, cred ca nu-i durere mai mare in lumea asta pentru un om decat sa-si ingroape copilul, mai ales asa tanar...
Nu cred ca sunt argumente pentru a intari o superstitie care nu are nimic in comun cu practica Bisericii. Cautam prea multe justificari prin superstitii si pierdem din vedere pedagogia si pronia lui Dumnezeu.
Reply With Quote