Citat:
În prealabil postat de silverstar
[SIZE=3][COLOR=green]Salata de grepfrut[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green]De ce seara, se curăța un grapfrut, se taie in felii si se amesteca cu două linguri de miere lichida ori o lingura de miere solidă, zaharisita. Se acopera vasul și se manânca dimineata in loc de micul dejun. [/COLOR]
[COLOR=green]Folositi vase de sticlă sau lut si lingura de lemn. Exclus vase de metal sau plastic.[/COLOR]
[COLOR=green]Folositi mierea poliflora... E mult mai bogata in vitamine si minerale decat cea de salcâm sau tei. [/COLOR]
[COLOR=green]Daca mierea s-a zaharisit, e semn ca e naturala. Consumati-o ca atare. Incalzind-o ca s-o topiti, riscati sa o saraciti de proprietatile cu care a fost extrasa din stup. [/COLOR]
[COLOR=green]Se recomanda copiilor, persoanelor anemice, in perioada de convalescenta, persoanelor suferinde de ficat, și oricui tolereaza acest amestec delicios si bogat in vitamine.[/COLOR]
|
Acest amestec, dar cu conditia s afie din grepfruit alb, a fost indicat sotului meu care este dependent de insulina.
Cel rosu(grapefruit rosu) creste imediat zaharul in sange, deci aviz amatorilor.