Subiect: Cum explicati?
View Single Post
Vechi 02.01.2007, 23:13:54
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de profetul
Saraci cu duhul poate.Da preotii au marea sarcina de a ajuta la mantuirea noastra.Dar ei oare o indeplinesc.Cred ca depinde de fiecare .Sufletul nostru cere astazi unele raspunsuri la intrebarile fundamentale.Care este scopul vietii? sau
Cine suntem noi?.
Astazi cand gandirea este asa dezvoltata vrem raspunsuri care sa ne dea multumire in viata nu dogme si citate.
Daca am intelege noi intradevar biblia am gasi aceste raspunsuri ,dar cand suntem indoctrinati de ideile altora raspunsul vine greu.Ne multumim cu putin .Este nevoie de un efort de gandire.Dar se merita .Pentru ca daca traim fara sa stim cine santem si ce scop avem pe pamant este ca si cum am trai ca niste morti printre cei vii asa cum spunea si Isus.
Cautarile tale isi au sensul lor. Acum depinde daca vrei sa stii adevarul, care este Dumnezeu, sau alte adevaruri. Stii cum zice Tutea: Mai multe adevaruri, nici un adevar.
Deci daca vre sa te lasi sedus de tot felul de teorii, care se infirma una pe cealalta, nu ai decat. Probabil ca esti tanar si ai timp de pierdut, sau te intereseaza doar o gimnastica a mintii.
Dar daca vrei sa afli adevarul despre tine, despre omenire, despre existenta noastra, atunci cerceteaza scrierile sfinte.
Daca te intereseaza filozofia, citeste filozofie, dar vei afla doar niste teorii, produs al gandirii omenesti si nu adevarul, ci posibile adevaruri. Mai multe adevaruri, nici un adevar. Succes.
P.S. Da, trebuie sa fie si saraci cu duhul preotii, adica saraci in cele rele.
Reply With Quote