View Single Post
Vechi 31.03.2009, 01:12:21
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Thheo Vezi mesajul
Prefer cariera de mama .....imi pare rau uneori ca nu ma pricep si la altceva...ptr ca avea un serviciu mic (de robotel)...nu inseamna ca am cariera......si totusi mai cred ca unele femei sunt facute sa aiba cariera....si mai ales una solida....asta e ...pe unii i-a pus Dumnezeu in postu de sefi si pe altii ca slugi.....cel mai dureros e ca unii...uita si fac pe slugile in fata cui nu trebuie....

Felicitari Thheo. Tu esti mama adevarata. Tu esti femeia adevarata. Tu esti femeia in fata careia barbatul se inclina cu respect. Tu valorezi mai mult decat 10 sefi de stat sau prim ministri sau presedinti de companii. Prin femei ca tine s-au perpetuat generatii de oameni cu personalitatea intreaga, neciuntita de lipsa dragostei de mama si de copilaria cu cheia la gat. La ce folosesc banii obtinuti prin serviciu sau afaceri sau politica si hainele si jucariile etc. daca mama este mai mult plecata de langa copil? Copilul nu este o vita careia trebuie doar sa-i asiguri nutretul. El este un om, cu suflet, cu mare nevoie de dragostea mamei, cu un dor continuu de a fi imbratisat de mama, de a se juca cu mama, de a-i spune mamei bucuriile si durerile lui, de a se sfatui cu mama, de a cere ajutor stiind ca il gaseste cu siguranta la mama care este mereu alaturi de el, de a o avea langa el pur si simplu. Te asigur de toata admiratia mea.