View Single Post
Vechi 31.03.2009, 10:46:49
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Daca tu crezi ca noi te-am linsa, te inseli.
Am spus: "in alte timpuri si circumstante".

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Dar de ce crezi ca meriti a fi linsat?
Cand am zis asta?

Citat:
Īn prealabil postat de costel Vezi mesajul
scrabble, daca tu nu vrei sa crezi, nu inseamna ca lumina de la ierusalim e o inventie. Respecta macar punctul de vedere al celorlalti. Nu incerca sa-ti impui parerea. Am retinut, nu faci parte din categoria celor ce cred in minuni. Fa macar un pas, respecta credinta altora. Nu sta pe loc. Stand in vecinatatea noastra, poate intr-o zi "lumea noastra", va fi si "lumea ta".
N-am zis ca este o inventie, pentru ca n-am fost in interiorul mormantului cand marea fata bisericeasca asteapta sa i se aprinda lumanarile. Am zis ca exista mari sanse sa fie o frauda, pentru ca exista explicatii. O minune e ceva inexplicabil. Aici nu avem de-aface cu ceva inexplicabil.

Discursul tau despre respect nu-si are locul aici. N-am fost lipsit de respect in discutia asta; daca te condamnam pentru credinta ta in minune, atunci da, as fi fost lipsit de respect. Eu contest minunea, nu oamenii. Minunea, daca e minune, e un fenomen, un eveniment. Un fenomen nu se poate simti jignit.

Citat:
Īn prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
...
Va rog sa binevoiti a citi intregul topic inainte de a veni cu argumente care s-au discutat deja.
Reply With Quote