View Single Post
Vechi 31.03.2009, 14:34:14
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de axios Vezi mesajul
voi astia cu fumatul sunteti atat de convinsi ca nu e pacat incat nimeni si nimic n-o sa va schimbe parerea. la voi, chestia cu fumatul e ca si cu urina lui bivolaru... ca doar tot de la noi provine... ce poate fi rau?
stiu ca parintele paisie spunea ca, daca Dumnezeu il facea pe om fumator, ii facea un hogeag deasupra capului ca sa scoata fumul pe acolo...
e clar ca, dupa toate studiile, fumatul duce spre moarte. si atunci nu inseamna sinucidere? sau poate o sa ma convingeti ca nici sinuciderea nu e un pacat...
apropo, m-am lasat acu 10 ani de fumat...
Doamne ajuta si voua!
Fumatul de tigarete creaza dependenta si este toxic. Aici nu exista dubiu. Dar nu confundati narghileaua cu tigareta. Narghileaua poate fi un liant intre oameni la o intalnire sau la o petrecere, asa cum si o halba de bere este sau un pahar de vin.

N-am auzit de nimeni care sa devina dependent de tutun din fumat narghilea. Dupa cum am spus, ca fumator inrait de tigarete, n-as putea sub nici o forma sa ma multumesc doar cu narghilea. Din mustiuc nu iese altceva decat un fum caldut si placut mirositor (arome de trandafiri, cirese, ciocolata sau ce mai doreste gazda), nicidecum fum gros, fierbinre, puturos si innecacios de tutun.

O narghilea la o ocazie speciala este inofensiva. Bineinteles, exista si riscul ca cel ce fumeaza din ea sa se apuce serios de tigarete, dar e tot atat de mare ca cei ce beau o bere cand e meci sau la luna sa devina alcoolisti.
Reply With Quote