View Single Post
Vechi 01.04.2009, 09:42:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=blue][COLOR=#000000]MM:[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue]Citat din Vsovi:[/COLOR]
[COLOR=red]shi sa shtii draga MM ca daca ai sa shashai mereu din lipsa de argumente, s-ar putea sa te autoconvingi ca eshti shtirba shi ca trebuie sa mergi la dentist, iar dentistul negasind altceva de scos s-ar putea sa-tzi scoata tocmai maseaua de minte...[/COLOR]

[COLOR=blue]Se vede că (tot din lipsă de argumente), Vsovi a trecut la atac la persoană, vrea să-mi scoată totzi dintzii din gură, ca să nu mai vorbesc împotriva pucioshilor lui dragi shi scumpi.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=green]sa shtii ca nu-s nici boxeur nici stomatolog, dar daca citeai mai atenta ce am scris, ai fi observat ca nu eu te amenintz cu scosul maselei ci te faceam sa iei aminte ca shashaind mereu, singurica te vei duce la dentist crezand ca eshti shtirba shi dentistul neavand ce sa-tzi scoata, are sa-tzi scoata maseaua de minte pentru ca sa faca shi el ceva, shi va scoate ceea ce nu se vede cand "ranjueshti" la gLume... ca sa cashtige shi el un ban, shi sa vezi shi tu ca te-ai vindecat, ca asha te trateaza e-dentistul... sa faca shi el un ban... deci era de luat aminte shi nu te amenintzam, ci itzi deschideam cuvantul ca ce ai sa patzeshti daca ai sa tot shashai ca sa demonstrezi prin asta ca defapt e asha cum spui tu... incercand asha ca unii avocatzi "inteligentzi" sa distrugi pledoaria apararii, ori acuzarii, in functzie de cazul respectiv... dar eu nu advocatzesc, ca n-are nevoie Domnul de advocatzi ci eu imi manifestam bucuria sincera cand ajungi sa afli cate ceva despre Adevar, fiindca Adevarul va va face liberi... shi nu altcineva ca doar Calea-Adevarul itzi poate darui Viatza, caci restul itzi daruie prin smecherii shi driblinguri moarte dar facandu-te sa crezi ca-tzi daruie ei ce nu poate sa-tzi daruie decat Dumnezeu... iar omul se uita dupa "fecioara" sodomei shi gomorei cea plina de driblinguri...invatzate bineintzeles de la idolol sport shi meci... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]deci totushi daca te-ai simtzit amenintzata shi infricoshata de "amenintzarea" mea, intuind un abuz din partea mea, sa shtii ca eu am citit:[/COLOR]
[COLOR=green]"nici abuzul, nici refuzul" (pr A.B. tr. nr 3)[/COLOR]
[COLOR=green]ca se poate zice shi asha:[/COLOR]
[COLOR=green]"nici mandria, nici trufia" ca intre ele e ingamfarea, deci nici sa te inchini ei... asha ca o cale de mijloc a caldeenilor caldicei[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=blue]Nu mor caii când vor câinii... așa zice o vorbă den betrâni...[/COLOR]

[COLOR=green]ba asha zice Nichita Stanescu, dar sunt covins ca era shi el un fel de betran... adica un beutor care n-a mai rezistat la minciunile din epoca de trista amintire decat cu drogul alcoolului shi poezilele, dar epoca de azi e de shi mai trista nalucire...[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]shi sa shtii ca asha este, caii sunt apostolii, iar cainii sunt credincioshii lui Pisi...[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000]deci ma iarta daca te-am infricoshat printr-o insinuare dedusa de sufletzelul tau din textul meu... dar nu de mine trebuie sa te temi ci de haul plin de smoala arzatoare shi manie shi tristetze a iezerului de foc ce arde cu pucioasa, caci acolo ajungem totzi necredincioshii care se fericesc fals cu regele slaoawSlaoaol ceshi intinde dulcile omizi peste tine tarandu-te in placere, in ingamfare shi in manie... ca sa devi un mini saul shi tu insutzi... un michidutz... un aurashe păcurashe iepurdrashe coconashe plin de desznădejdea cea mare... cu chipul ei nevazut... caci demult zăcem in ea gata invoitzi shi biruitz shi stie toata lumea doar noi insushi inca n-am aflat...[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000]deci ma iarta draga shi stimata MM, ca te-ai infricoshat "din pricina Mea" dar este scris:[/COLOR]
[COLOR=#008000]"pocaitzi-va pentru ca imparatzia cerurilor s-a apropiat" iar dovezi tzi-a dat batranul acela pe care l-ai persiflat in loc sa fi atenta la ce iscodea el dar n-ai observat ca a shi plescait de trei ori cand a vorbit de virtutzi, a inghitzit shi a plescait in sec, iar mai incolo a mai plescait odata... asha:[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html