Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Depinde ce culoare are narghileaua, care sunt dimensiunile ei, la ce data a fost fabricata, care era presiunea atmosferica in momentul in care ai fumat ... Dupa cum vezi, problema este foarte complicata.
Ai simtul umorului, Stefan.
|
Bine spus,Adrian!
Eu cred ca este pacat orice inhalezi in scop de placere si nu in scop nutritional.Ce bine face aceasta nerghilea pentru organism,nici unul,dar ce rau face...nu stiu?
Mie mi se face rau si,uneori chiar ma amuza sarcastic atunci cand vad oameni ce lupta impotriva poluarii cu gaze nocive,dar fumeaza de nu au aer.Astfel,nu vedem fumul propriu pe care il inhalam si pe care-l oferim si celorlalti(de care,bine-nteles nu ne pasa),insa vedem fumul ce iese de pe furnalul combinatului,sau din esapamentul atutoturismului.
Este absolut ingrijorator cata lume fumeaza in ziua de astazi,inclusiv adolescenti,si atata timp cat acest viciu da dependenta,le este aproape imposibil sa renunte subrezindu-si astfel sanatatea lor,dar si a celor din jur si a naturii inconjuratoare.
Personal,inainte de a ma casatori am pus,printre altele,si aceasta conditie fiindca nu ma simt obligata sa suport fum in jur,sa mi se spuna ca este nevoie de bani de tigari,mai presus decat banii de paine...multe alte lucruri dezgustatoare precedate ce acest viciu.
Asadar,ca este narghilea,ca este tutun...ca este marijuana,daca puneti aceasta problema intr-un forum ortodox,trebuie sa concepeti din start ca acestea nu sunt bune,nici folositoare...si nicicum.