View Single Post
Vechi 01.04.2009, 13:16:51
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Bine zic Sfintii Parinti, dupa a treia mustrare departeaza-te de omul eretic. Numai bine si Doamne ajuta!

PS La judecata de apoi , multi vor avea o mare surpriza neplacuta!
bine ca mai sunt shi eretici cu bun simtzi care se departeaza ei, asha ca shi tine...

dar macar ai aflat de ce ai putea fi numit eretic? ai citit macar ceva? sau simtzindu-te eretic te-ai lepadat definitiv?

o, pardon, defapt tu erai cel ce mustra... shi eu eram ereticul...

poi atunci ia te rog sa-mi aratzi proba, dovada, da-mi te rog frumos argumentul ca sa shtiu shi eu sa ma indrept...

sau neavand, va multzumtzi ca insinuand sa pasatzi coditza barfitoare a naparparcii in gura fraierului... a mea adica...

poi domnule Andrei25, sfintzii parintzi zic bine, dar dumneata aplici rau... nu pentru ca tocmai dumneata te-ai gasit sa mustri, ci pentru ca dumneata nu ai argumente, shi neavand argumente, atunci, neavand ei ce sa raspunda... insinueaza shi vehiculeaza umbra mortzii... poi domnule, eu despre ce vorbesc? vorbesc ca suntem deja mortzi... invoitzi cu moartea veshnica, dar se pare ca unii nici daca le citeshti pe litere nu pricep...

poi atunci sa fi sanatos... domnule neeretic... sa fi sanatos... ca sa mai ai vreme sa itzi dai seama ca mustrarea se adreseaza ereticilor aia ascunshi, ca lupii cu blana de oaie, ascunshi printre oi...

deci totushi fi bun shi arata-mi shi mie erezia... te rog frumos... ca sa ai motiv sa crezi ca ai curatzit pe cineva de eres... care este erezia? te rog frumos s-o prezintzi... aha dumneata ma trimitzi s-o caut eu... poi eu am cautat-o shi n-am gasit-o shi de aceea afirm cu Tarie ca tot Cuvantul lui Dumnezeu este fara greshala, fara pata, fara eres... pe cand dumneata ai ingitzit galushca lui medam Pisi... poi nu ma invinovatzi pe mine de ce ai inghitzit dumneata .....

sau probabil asta e tot ce vor spune cei scoshi afara de la nunta cand vor fi mustratzi ca nu au haina, totzi vor zice tacand:
-Doamne am crezut ca nunta ta e eres, shi fiind eres, am mustrat pe creshtini ca de ce nu se inchina la Pisi, deci noi le-am zis, i-am mustrat ca-s eretici...

deci sintetizand vor raspunde:
-te-am lepadat Doamne pentru ca eshti eretic...

dar atunci sa-tzi aminteshti te rog de mine ca eu tzi-am cerut sa-mi prezintzi de ce eres il acuzi pe Dumnezeu, dar shi pe mine pacatosul... prezinta te rog ce ai de zis... ca asha, zic shi eu de dumneata...

nici macar n-ai citit, dar de afirmat afirmi... minciuni, ca altceva ce poate sa afirme un tip din asta suparacios care mustra de trei ori shi apoi itzi ofera anatema ca shi sfintzii monahi din manastiri... iata ce au invatzat ei, aceshti tineri creshtini... poi domule, sfintzii erau in DUHUL shi manatzi de Domnul ii mustrau pe aceia ca sa-i intoarca shi nicidecum nu ca sa-i osandeasca... caci anatema insemna sa-i lase, sa le dea pace, sa nu-shi mai puna sufletul pentru ei ca shi asha ei au ales alta cale, deci ca sa nu creeze nemultzumire in ei inshishi sau in altzii, caci Domnul nu a chemat la pocaintza pe cei dreptzi... ci pe cei pacatoshi caci "mila voiesc shi nu jertfe" ... shi arderi de tot...

deci mai studiaza ori te roaga shi ai sa afli "cum atarna de la cumpana Mintzii" toate ... shi daca eshti iertator atunci ai sa ma pomeneshti shi pe mine in rugaciunile tale, ca eu am nevoie ca am mai spus ca sunt un simplu mirean pacatos din BOR... dar cu inima shi ochiul catre Cuvantul lui Dumnezeu...