Citat:
În prealabil postat de ancuta05
de 5 ani sunt impreuna cu un baiat,de vreo 3 ani locuim in concubinaj,iar anul acesta pe 2 mai avem nunta,vreau sa spun ca e singurul baiat cu care am avut relatii intime,iar in urma cu vreo 3 ani am facut cel mai mare pacat pe care l-ar putea face cineva,un avort,si nu mam spovedit,regret nespus acest lucru,si voi regreta toata viata mea,amandoi de comun acord am decis ca suntem prea tineri si abea iesiti de pe bancile scolii ,ca sa putem creste un copil,credeti ca preotul ne va mai cununa in momentul in care voi merge la spovedanie si voi marturisi acest cumplit pacat? mai merit eu acum iertare si binecuvantarea preotului si alui dumnezeu pentru a imi intemeia o familie?
|
Draga suflete, din pacate sunt multe fete care nu vorbesc despre asta si raman cu durere in suflet ,fetelor le este rusine sa zica si asta nu le ajuta ..este un pas important ca vrei si cauti ajutor ,ai incredere in ce simti ,ingerasul tau te va ajuta sa fie bine ,el toata viata ta cauta sa te indrepte si sa iti indrepte pasii....eu am doua exemple chiar la mine in familie ,mama mea a facut cateva avorturi si se caieste dar nu se spovedeste si ma doare treaba asta ,incerc sa o ajut dar ea nu se ajuta pe ea ...in final eu iti spun ca primul pas este sa te spovedesti ( pentru a scoate sufletul din locul in care sta si striga catre Dumnezeu ca de ce nu este in Imparatia Cerurilor cu ce a gresit el? citez dintr-o carte a parintelui Cleopa) si din cate stiu si eu trebuie sa botezi cati copiii ai avortat macar ,sa imbraci copii la botezuri la care esti invitata chiar daca nu botezi ..sa dai sarindare asa am mai auzit ..sarindarele acestea se dau acum in acest post ...
in final trebuie sa faci ce spune duhovnicul tau ,eu am scris din ce stiu si am aflat ca sunt multe fete in situatia aceasta ..ar trebui sa existe mai multa comunicare zic eu intre parteneri in ziua de azi si sa nu se ajunga la asa ceva ..
Doamne ajuta ! Am citit intr-un ziar ca Dumnezeu sta pe scaunul de judecator 1 ora din zi ...si 23 de ore sta pe scaunul milostivirii catre noi pacatosii ,asadar va doresc multa credinta si fapte bune care sunt binevenite in acest post al pocaintei.
ps : cand pleci din aceasta lume doar faptele bune le iei adica acelea te vor ajuta ,asta ar trebui sa ne dea de gandit noua tuturor.