eu shti ce ma gandeam? ca am citit shi eu despre copii avortatzi, care nu sunt nici in cer shi nici in iad ci intr-o stare incerta, intr-un loc fara lumina, undeva unde nu-l cunosc pe Dumnezeu... shi asta se intampla pana la o anumita vreme... pana candva, pana cand vor intra shi ei in Rai dupa cum se arata la vedenia judecatzii de apoi, deci pana atunci ei sufera intr-o stare incerta strigand dupa Dumnezeu, lucru care ii afecteaza shi ii indurereaza arzator shi chinuitor pe parintzi... shi ma gandeam ca totushi shi pentru ei ar trebui sa existe o shansa de la Domnul ca mai devreme sa ajunga in Rai... shi cred ca asha vor ajunge mai devreme, ca daca mama lor se pocaieshte, se smereshte shi se sfintzeshte, deci se intoarce la o vietzuire curata intru Dumnezeu, atunci shi copiii vor fi acolo unde va fi shi mama lor shi vor ierta pe mama lor caci nu sunt razbunatori, dar daca parintzii lor nu se vor intoarce spre pocaintza shi smerenie shi viatza curata atunci nici ei nu vor primi Raiul pana la judecata... shi pana atunci se vor chinui shi ei dar totushi intr-un loc nu atat de tenebros cum este locul unde se vor chinui mamele ce nu shi-au schimbat viatza shi nici nu le pare rau de ce au facut shi de copiii lor...
deci cred ca mamele care au avortat pot oferi mai repede Raiul propriilor copii avortatzi daca ele se vor pocai shi se vor smeri shi nu vor mai greshi, ramanand credincioase pana la sfarshit... deci au shi sufletele acelea o shansa de a fi salvate impreuna cu mamica shi taticul lor... caci daca ele se vor pocai vor moshteni binele iar copilashii iertand vor fi cu Dumnezeu shi cu parintzii lor mai inainte de judecata din urma...
caci Domnul, de cel care nu s-a rushinat de El shi de Evanghelia Lui, nu se va rushina in fatza Tatalui Sau sand va veni in slava Tatalui Sau care este in Ceruri shi de totzi ai celui cazut dar care a cautat la El scapare...
deci chiar daca ai avortat o data sau de doua ori sau de 10 ori... la Hristos vei gasi mila shi iertare, deci nu deznadajdui... ci indrazneshte shi vei afla. Caci cele ce sunt cu neputintza la om, la Dumnezeu sunt cu putintza.
|