Oare nu s-au proorocit aceste vremuri și aceste erezii? Citiți Scripturile, căci ele mărturisesc toate acestea:
[COLOR=#993300]3. Și șezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea și care este semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului?[/COLOR]
[COLOR=#993300] 4 Răspunzând, Iisus le-a zis: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vedeți[/COLOR][COLOR=fuchsia] să nu vă amăgească cineva[/COLOR][COLOR=#993300].[/COLOR]
[COLOR=#993300] 5 [/COLOR][COLOR=fuchsia]Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, și pe mulți îi vor amăgi[/COLOR][COLOR=#993300]. (Matei, 24 3-5)[/COLOR]
[COLOR=#993300]3. Și șezând pe Muntele Măslinilor, în fața templului, Îl întrebau, de o parte, Petru, Iacov, Ioan și cu Andrei:[/COLOR]
[COLOR=#993300] 4 Spune-ne nouă când vor fi acestea? Și care va fi semnul când va fi să se împlinească toate acestea?[/COLOR]
[COLOR=#993300] 5 Iar Iisus a început să le spună: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vedeți să nu vă înșele cineva.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia] 6 Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe mulți.[/COLOR][COLOR=#993300] (Marcu 13, 3-6)[/COLOR]
Vor veni mulți, așadar, nu doar unul-doi. Vor veni legiuni, zicând care mai de care: “ Eu sunt! Închinați-vă la mine!”. Și vor fi unii care li se vor închina cu bucurie.
|