Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Vsovi, deși ai negat din răsputeri, iată-te că ești apostol al pucioșilor. De acum să nu te mai dezici de ei, cum ai făcut până acum, căci tu singur ai ales ca să-i reprezinți și să le faci propagandă gratuită textelor inventate de ei. Nu de alta, dar să nu se dezică și Dumnezeul Pucioasei de tine, la o adică.
|
spui ca m-am dezis? poi da m-am dezis dar nu pe forum ci acasa, ori in particular din neputintza de ai urma, de a citi toate cate sunt scrise, iara shi iara, nu ca sa ma mandresc shi ingamf la inima pentru slava de la oameni ci ca sa ma smeresc in taina... deci asha m-am dezis daca m-am dezis ca am capatat mandria shi trufia shi mania injurashului pentru slava de la oameni shi pLaudarojENE... ca altfel nu am cum sa ma dezic decat daca chiar cu voia mea vreau sa stau in contra Adevarului shi sa-mi inchid urechiele shi sa-mi astup ochii ca sa nu recunosc pe Cuvantul lui Dumnezeu atat de binecuvantat shi binecuvantator shi atat de dulce shi iubitor... dar mai ales mantuitor.
Nu am decis sa-i reprezint shi nu le fac propaganda shi nu sunt apostol sau ceva ci doar un umil pacatos mirean din BOR dar cu ochiul shi cu inima la cetatzile lui Dumnezeu, la Trambitzele Sale ingereshti, sfinte, shi discut cu tine pentru a-mi exprima bucuria, shi in eventualul folos shi al altora ca sa bea din izvorul ce curat shi cristalin shi aurit shi astfel presarand Dumnezeu pe cale stelutzele Sale, smerenie shi umilintza, sa gaseasca shi creshtinul nostru ortodox, drumul spre Casa... ieshind din capcanele pe care i le intinde gLumea lui Pisi inaintea lor ca sa-i rataceasc, sa-i fure shi sa-i piarda... deci nu m-a pus nimeni nimic ci o fac din libera alegere... shi nu m-am pus apostol sau advocat sau ce vrei tu acolo ci e de datoria orishicui creshtin ca sa caute Calea shi Adevarul ca traind in ele sa ajunga la Viatza cu ajutor de sus, de la ingerashul ala care il asculta pe Dumnezeu... slujitorul Lui... ori chiar prin staruintza shi inlesnirea sfintzilor sau chiar prin Mila shi Bunatatea lui Dumnezeu...
deci n-ai ghicit insinuand ca m-ash fi dezis cum ai arunca dumneata plasa ca sa ma cred vrednic shi sa neg mereu... ca fariseul... poi tocmai pentru ca prea ma dezic mereu shi ma leapad in tot ceasul shi in toata clipa ingamfandu-ma cu gandul inimii shi cu parerea de sine shi hulesc pe Dumnezeu shi batjocuresc pe aproape e bine sa-L citesc mereu ca incredintzandu-ma sa capat shi eu folos in credintza... ca altfel ma ratacesc duhurile rele cu care ma unesc mereu pe la cinci palme fiind mereu biruit de plictis shi delasare shi astfel ele recunoscandu-se pe ele imi formateaza firea cu firea lor scurta de drac shi ajung sa vietzuiesc in ispita ca intr-o pita schimbandu-mi directzia de la pocaintza tainica, dragoste shi smerenie spre mandrie laudaroasa shi cruzime pentru slava de la oameni....
iar Dumnezeul Pucioasei care este Hristos-Duhul, Hristos-Dumnezeu, Domnul, el nu se dezice de nimeni, ci cei care s-au dezis shi se vor dezice de Dumnezeu, se va rushina shi El in fatza Tatalui Sau cand va veni in Slava Sa in Slava Tatalui Sau impreuna cu sfintzii ingeri shi cu totzi sfintzii shi dreptzii shi credincioashii... deci nu ca se va dezice Domnul ma infricoshez ci ca ma voi lepada eu mai devreme sau mai tarziu acceptand intronarea entuziasmanta a antichristului shi a satanei peste noi prin CMB sau CIE sau alte organizatzii de tip jidovesc ori masonice ca sa nu ne mai mantuim ci ca sa hulim fara sa ne dam seama, fara sa realizam, ca rugaciunea asta comuna este o forma masonica de inchinare la marele arhitect...
dar nu e nevoie sa ii mustram noi pe catolici shi protestantzi shi eretici ca a dat Dumnezeu la Fatima shi Lourdes shi prin celelalte locuri de pelerinaj sfintzi mici care au combatut vehement de la sf Maria sau Dumnezeu teoriile shi doctrinele lor, dar ei n-au citit shi n-au intzeles ce scrie ci au crezut mereu ca-i aproba, dar n-au priceput elementarul ca in acele locuri shi prin acei oameni Dumnezeu a incercat sa-i mustre, sa le arate Adevarul, sa-i intoarca de la mergerea spre slujirea lingushitoare catre Pisi shi satana din ascuns, cu chip ascuns marshav shi scamator...
deci a dat lor spre indreptare, dar ei le-au folosit spre sprijinirea minciunilor shi invartosherilor lor, considerandu-le locuri mari de pelerinaj, poi ce au marturisit copiii shi sfintzii vine in contra a ceea ce sustzin bisericile apostate shi nedepline... deci daca ar lua ei aminte ar pricepe adevarul shi s-ar indrepta... dar ei cred ca sunt minuni de sus ca sa-i sprijine, poi nu-i sprijina ci vorbesc tocmai ca sa le arate absurdul propriilor conceptzii care le-au dogmatizat in mod fraudulos...
pentru ortodocshi nu sunt folositoare pentru pelerinaj locurile minunate din catolicism, caci s-ar putea contamina de primirea catolicismului entuziasmant sau a altor culte apostate ori nedepline... pentru noi avem destule locuri sfinte shi minunate...
uite de exemplu shi izvorul ARIieshului este un izvor binecuvantat caci ne invatza ca sa-l scoatem din noi pe cei asemenea lui Arie, arie-ieshi! shi asha ne mai vindecam oleaca de paganul eretic shi sectant interior ce zace in fiecare ortodox:
"fiecare creshtin purtam un necredincios in spate" (pr proor A.Boca)
deci nu sunt un apostol ori un propagandist dar se pare ca dumneata neincapand de mine, ma faci in fel shi chip doar doar oi tacea... dar nu ai cum sa taci shi sa nu spui Adevarul cand il afli, cand il shtii, cand il Cunoshti olecutza, pentru ca Adevarul va fa face LIberi... shi este bucurie mare ca sa ieshi din invoiala cu veshnicia mortzii a doua... dar Apostol este chiar Domnul shi prooroc shi Trambitza caci n-are nevoie de cineva anume ca sa plineasca ce mai are El de plinit... dar totushi a ales sa graiasca prin cei mici, prin cei smeritzi ca sa mustre pe cei mari shi ingamfatzi, care nu vor sa auda... pentru ca au pete ascunse... pete de pacura, care vor arde cu foc care nu arde ci se vor chinui, pe cand focul de la lumanare e foc, iar ciorile chiar daca sunt negre de aia mananca toate spurcaciunile shi cadavrele pentru ca sunt ciori.