View Single Post
Vechi 02.04.2009, 10:03:07
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Oare nu s-au proorocit aceste vremuri și aceste erezii? Citiți Scripturile, căci ele mărturisesc toate acestea:

[COLOR=#993300]3. Și șezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea și care este semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului?[/COLOR]
[COLOR=#993300]4 Răspunzând, Iisus le-a zis: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vedeți[/COLOR][COLOR=fuchsia] să nu vă amăgească cineva[/COLOR][COLOR=#993300].[/COLOR]
[COLOR=#993300]5 [/COLOR][COLOR=fuchsia]Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, și pe mulți îi vor amăgi[/COLOR][COLOR=#993300]. (Matei, 24 3-5)[/COLOR]

[COLOR=#993300]3. Și șezând pe Muntele Măslinilor, în fața templului, Îl întrebau, de o parte, Petru, Iacov, Ioan și cu Andrei:[/COLOR]
[COLOR=#993300]4 Spune-ne nouă când vor fi acestea? Și care va fi semnul când va fi să se împlinească toate acestea?[/COLOR]
[COLOR=#993300]5 Iar Iisus a început să le spună: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vedeți să nu vă înșele cineva.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]6 Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe mulți.[/COLOR][COLOR=#993300] (Marcu 13, 3-6)[/COLOR]

Vor veni mulți, așadar, nu doar unul-doi. Vor veni legiuni, zicând care mai de care: “ Eu sunt! Închinați-vă la mine!”. Și vor fi unii care li se vor închina cu bucurie.

oare de ce nu te intrebi shi pe dumneata daca nu cumva oare eshti shgeabul celui rau? de ce omul pe insushi se exclude mereu?

poi in numele Meu vine orice creshtin, orice creshtin este in numele Domnului,

shi multzi din bisericile apostate shi multzi ierarhi shi preotzi shi multzi afirma ca este biserica Domnului, ca sunt Eu,

iar antichristul, marele Danila banband ce va pecetlui cu && ca un mare 'berator ce se va autoinscauna cu participarea patriarhului dupa ce a trimis echipa de scamatori-scapatori de probleme ca sa umble din usha in ushe ca sa semneze creshtinul ca accepta autointronarea sa, shi vor introna pe ala din desfranata jidoavca... ala va veni in toata puterea de ascunzis shi marshavie shi minuni mari inaintea oamenilor shi chipul sau se va arata printre shtiri la rubrica noutatzi, shi cat va sta peste bisericile shi apostatzii care l-au primit cu entuziasm, va aurii clopotnitzele shi cupolele shi va renova bisericile pe la fatzadele interioare shi exterioare shi va pune peste ele incinarea la satana, shi se spune sa nu intram in ele ca acolo se aduce jertfe sanjueroase caci sunt o sinagoga a satanei..

dar domnule, eu am impresia ca noi suntem demult invoitzi cu satana, caci am aceptat moartea shi veshnicia mortzii a doua, caci in perioada lui moarte u va mai fi, in perioada antichristului ci toate vor fi ticluite spre ispita, shi se va intra fara oprelishti in acele locuri dar nu este spre mantuire ci spre pierzare shi suntem sfatuitzi sa nu mergem...

dar minunile alea mari, alea vor fi ca sa inshele pana shi pe cei aleshi, caci vazandu-le vor zice ca sunt de la Dumnezeu shi astfel pana shi pe cei aleshi ii va inshela... ca sa se inchine satanei, caci vor face din apa vin shi din cele uscate vor face lucruri proaspete shi vor zbura pe sus, caci vor veni in toata puterea satanei de inshelare shi de preschimbare shi masluire shi vrajitorie... dar vor veni shi in casele oamenilor dracii shi duhurile rautatzii shi-i vor invatza sa creada in antichrist, le vor entuziasma vazduhurile shi interiorul shi oamenii se vor lua dupa antichrist...

DAR Cuvantul lui Dumnezeu a venit ca sa franga acest veac desfranat shi pacatos pe la mijloc tocmai ca sa ne pazeasca pe noi creshtinii-ortodocshi de tot necazul ce va sa fie shi este deja... shi l-a frant in 1992... dupa 7500 de ani de la facerea lumii, de la caderea lui Adam shi Eva, cadere in moarte, in pacat shi sub timp...

deci cititzi shi nu va rupetzi de BOR, de Har shi de Cuvantul lui Dumnezeu caci mladitzele care se rup de Vie shi de Gradinar se vor usca... shi vor fi smulse shi se vor arunca in foc... shi ele ard... cu szmoala shi cu pucioasa...