View Single Post
Vechi 02.04.2009, 19:53:38
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit cumpatare, frate!

Emanuel, eu am apreciat mereu natura mesajelor tale de buna calitate si la subiect cind a fost cazul insa mai nou observ ca ceva fundamental s-a schimbat in tine.
Te rog ai grija de tine si Dumnezeu sa-ti protejeze mintea si sufletul!

Nici o clipa nu cred ca trebuie sa cadem in delasare si pesimism MORBID lucru total ANTI-ORTODOX. Oricit de napastuiti de timpuri tulburi au fost monahii si mirenii estici, ei nu au renuntat la lupta si cu atit mai putin la VIATA.

Gindurile de retragere in paduri "pentru a muri in pace, deoarece "vine prapadul" apartine mizeriei mintale generate de schizofrenicii din secte, gen puciosii, care se dau conducatori si care prin verbozitatea lor data de aceasta boala cumplita si greu de identificat ii conving pe altii de cretinitatile si aberatiile lor, declarindu-i sfinti!!!, auzi tu ce nebunie!!.

Te rog mult sa te controlezi si sa te scuturi daca vezi ca o iei pe panta asta, CLAR DE NATURA DEMONICO_SECTANTA

Ca exemplu, poat ai auzit de auto-declaratii "Ortodocsi Adevarati" din regiunea Tobolsk-ului care crezind ca vine Sfirsitul lumii acum citeva luni, 15 oameni parca cu COPII dupa ei!! s-au refugiat intr-o vagauna sub pamint si nu au iesit de acolo pina cind preotul de drept al satului nu a anuntat autoritatile ca un conducator dement care si-a pierdut mintile este pe cale sa-i ucida prin expunere si neglijenta.
Cu greu au reusit sa-i convinga sa nu-si taie venele daca incearca sa-i scoata cu forta.
Pina la urma i-au scos pe toti in stare jalnica cu rahatul pe ei si cu copiii epuizati

Deci sa luam aminte si sa avem grija de mintea noastra! si s-o folosim noi nu altii!
Reply With Quote