View Single Post
Vechi 02.04.2009, 21:20:33
emanuel2007
Guest

Implicit

pai io asa am sa fac ... nu zic asta la cei care nu pot sa faca ca mine , zic la aia care pot sa inteleaga ce am vrut io sa zic ...
sa dau un exemplu : daca cineva , legea statului i-ar obliga pe toti cetatenii ( si o sa fie si legi de astea in realitate ) , ca toti sa curveasca sau sa faca incest , atunci tu te-ai supune legii ? io nu ... ai prefera sa mori , io cu siguranta ! insa sa zicem ca astia nu ti-ar da voie nici sa mori ; sa zicem ca ar tine totul sub o atat de stricta observatie , incat nu ai avea cum sa te inchizi in casa si sa astepti moartea acolo prin infometare , ca sa nu devii victima legilor ; sa zicem ca astia ar face un control la cateva zile sau permanent din casa in casa sa vada daca mai exista persoane care nu se supun legii curviei obligatorii ; sau sa zicem ca ar fi situatia mea si cea mai generala : ai trai in casa cu niste parinti sau frati care te-ar vedea toata ziua si care ar fi dedati cu sistemul , si care te-ar para la autoritati ca nu te-ai supus legii ( sa zicem ca nu te-ar para cu voie , sa zicem ca fiind cipati in cap , prin cipurile lor s-ar trasmite toate informatiile lor vizuale la autoritati , si astfel ai fi filat si tu ) ; deci nu ai avea cum sa te ascunzi de ei si sa mori in pace ; si atunci aia te-ar baga la inchisoare sau la nebuni ; iar in inchisoare sau la nebuni tu ai sti din sursa sigura ca se fac experimente pe detinuti sau bonavi , experimente de control al organismului printre care si implantarea unui cip in oranism prin care sa te faca sa pacatuiesti fortat si sa respecti legea fortat , cip pe care sa nu ai cum sa il scoti , fiind implantat intr-un loc pe care tu nu il stii ; ei , atunci , desigur ca nu ai avea cum sa te lasi dus intr-o astfel de inchisoare sau spital , unde ai sti sigur ca aia te aduc fortat la ascultare de legi , si sa pacatuiesti la comanda ... intr-o astfel de situatie nu ti-ar mai ramane decat sa fugi intr-o padure unde sa nu te mai vada nimeni si sa mori acolo de foame ; io asa as face ... si asta s-ar putea sa se intample si peste cativa ani , cand o sa se ajunga la implantarea cipurilor ... cand o sa bage buletinele , peste 2 ani , sa zicem ca inca nu ar fi situatia de a fugi intr-o padure si sa mori acolo ; sa zicem ca inca ai putea de exemplu sa stai intr-o padure toata saptamana si sa mai vii si pe acasa si sa mai mananci cate ceva , ca sa nu mori de foame ... io asa as face ... asta e planu meu de bataie ...

apoi , am si io o intrebare : frica de moatre e o patima radacina de patimi sau una mai putin importanta ... pe mine ma juta foarte mult gandul la o moarte foarte posibila chiar porbabila , prin chinuri , la care sa trebuiasca sa fiu supus obligatoriu ; a ma pregati de aceasta moarte inseamna sa ma scap de frica mortii , si intr-un cantec se zice : " frica mortii care ii tinea in robie toata viata " ; ce interesant ?!?!? frica mortii te robeste toata viata ! pai ce viata mai e si aia in care te robeste frica mortii ( moarte = opusul vietii ) ??? nu e ciudat ? pai daca asa suntem noi , apoi inseamna ca daca scapam de frica asta vom scapa de multe patimi , daca nu chiar de toate !!! de aceea sfintii au zis ca cea mai mare filosofie e gandul la moarte ... io am observat , ca atunci cand ne gandim ca in curand va trebui sa murim , ni se trezeste constiinta , ne vine dorinta de nevointa si de rugaciune , ne lasa patimile in pace , si vedem ca nu ne mai e frica de multe lucruri care inainte ne cam tulburau ; iar nevointa , postul si rugaciunea ne aduc harul mai mult ca orice ...
Reply With Quote