Două precizări și un sfat
1. Cu "Venirea Domnului întru slavă" tot nu te-ai lămurit, că ceea ce a fost la Maglavid și la Vladimirești și la Pucioasa numai slavă n-a fost, ci ascundere și frică și umilință și înjosire inutilă a lui Hristos. Destulă a fost umilința Domnului pe cruce, nu mai era nevoie să fie umilit a doua oară, așa cum fac acum cu El pucioșii, prezentându-L ca pe un Dumnezeu neputincios și fricos și bolnăvicios și complet dependent de capriciile oamenilor. Or, nu în umilință va să vie Domnul a doua oară, nici în tupilare, nici în teamă paralizantă de cei efemeri, aflați pentru scurtă vreme la putere; ci ÎN SLAVĂ VĂZUTĂ, și înconjurat în chip văzut de sfinții Lui îngeri.
Și văzut de toată suflarea Pământului, nu de unul sau doi, care nu au nici măcar martori care să-i susțină.
2. Nici cu venirea antihriștilor pseudo-ortodocși în numele Domnului n-ai înțeles nimic, pentru că iată ce zici matale:
[COLOR=Red]"...poi in numele Meu vine orice creshtin, orice creshtin este in numele Domnului..."[/COLOR]
după care adaugi o minciună:
[COLOR=Red]"...shi multzi din bisericile apostate shi multzi ierarhi shi preotzi shi multzi afirma ca este biserica Domnului, ca sunt Eu..."[/COLOR]
[COLOR=Black]Căci nu s-a auzit vreodată ca vreun preot sau arhiereu, nici ortodox, nici catolic, nici protestant, nici măcar eretic sau schismatic, să îndrăznească să spună: "Eu sunt Hristosul" ... ci numai pucioșii au îndrăznit. Ca ei n-a fost nimeni până acum să se dea drept Hristos, adică să se arate pe sine ca fiind Antihrist.
[/COLOR]Or fi creștinii "în numele Domnului", dar nimeni nu îndrăznește să spună " Eu sunt" așa cum fac pucioșii. Creștinii se consideră doar ucenici care propovăduiesc "în numele Domnului", așa cum pot ei să facă, fiecare după înțelegerea lui și duopă puterile lui.
La pucioși găsim însă o adevărată substituire de Persoană, căci la ei auzim cuvintele "Eu sunt", de care ne avertiza Apostolul:
[COLOR=fuchsia]Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe mulți.[/COLOR][COLOR=#993300] (Marcu 13, 3-6)
[/COLOR][COLOR=#993300][COLOR=Black]Așa că dragă Vsovi, lasă-te de sportul ăsta, că e prea greu pentru circumvoluțiunile frăției tale. Apucă-te de altceva mai simplu, de table, de țintar, de bambilici, că treburile astea văd că te copleșesc. Ăi fi matale sufletist, dar vezi că pledezi pentru cine nu trebuie, doar așa, ca să fii Gică contra, și să se uite toți după frăția ta și să se mire.[/COLOR]
[/COLOR]
|