View Single Post
Vechi 03.04.2009, 10:13:35
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
1. Cu "Venirea Domnului întru slavă" tot nu te-ai lămurit, că ceea ce a fost la Maglavid și la Vladimirești și la Pucioasa numai slavă n-a fost, ci ascundere și frică și umilință și înjosire inutilă a lui Hristos. Destulă a fost umilința Domnului pe cruce, nu mai era nevoie să fie umilit a doua oară, așa cum fac acum cu El pucioșii, prezentându-L ca pe un Dumnezeu neputincios și fricos și bolnăvicios și complet dependent de capriciile oamenilor. Or, nu în umilință va să vie Domnul a doua oară, nici în tupilare, nici în teamă paralizantă de cei efemeri, aflați pentru scurtă vreme la putere; ci ÎN SLAVĂ VĂZUTĂ, și înconjurat în chip văzut de sfinții Lui îngeri.
Și văzut de toată suflarea Pământului, nu de unul sau doi, care nu au nici măcar martori care să-i susțină.

2. Nici cu venirea antihriștilor pseudo-ortodocși în numele Domnului n-ai înțeles nimic, pentru că iată ce zici matale:

[COLOR=red]"...poi in numele Meu vine orice creshtin, orice creshtin este in numele Domnului..."[/COLOR]

după care adaugi o minciună:
[COLOR=red]"...shi multzi din bisericile apostate shi multzi ierarhi shi preotzi shi multzi afirma ca este biserica Domnului, ca sunt Eu..."[/COLOR]

[COLOR=black]Căci nu s-a auzit vreodată ca vreun preot sau arhiereu, nici ortodox, nici catolic, nici protestant, nici măcar eretic sau schismatic, să îndrăznească să spună: "Eu sunt Hristosul" ... ci numai pucioșii au îndrăznit. Ca ei n-a fost nimeni până acum să se dea drept Hristos, adică să se arate pe sine ca fiind Antihrist.[/COLOR]

Or fi creștinii "în numele Domnului", dar nimeni nu îndrăznește să spună " Eu sunt" așa cum fac pucioșii. Creștinii se consideră doar ucenici care propovăduiesc "în numele Domnului", așa cum pot ei să facă, fiecare după înțelegerea lui și duopă puterile lui.
La pucioși găsim însă o adevărată substituire de Persoană, căci la ei auzim cuvintele "Eu sunt", de care ne avertiza Apostolul:
[COLOR=fuchsia]Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe mulți.[/COLOR][COLOR=#993300] (Marcu 13, 3-6)[/COLOR]

[COLOR=#993300][COLOR=black]Așa că dragă Vsovi, lasă-te de sportul ăsta, că e prea greu pentru circumvoluțiunile frăției tale. Apucă-te de altceva mai simplu, de table, de țintar, de bambilici, că treburile astea văd că te copleșesc. Ăi fi matale sufletist, dar vezi că pledezi pentru cine nu trebuie, doar așa, ca să fii Gică contra, și să se uite toți după frăția ta și să se mire.[/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]Căci [SIZE=6]mulți [/SIZE]vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe [SIZE=6]mulți[/SIZE].[/COLOR][COLOR=#993300] (Marcu 13, 3-6)[/COLOR]

[COLOR=black]deci dumneata nu pricepi interpretarile, iar daca bine imi amintesc de cele mai multe ori, cei din casa sa, cei intru Mine, cei ai Lui s-au ridicat mereu sa spuna ca nu Hristos, Cuvantul lui Dumnezeu e Hristosul ci ei, ca ei shtiu mai bine cine e Hristosul, dar cine este :[/COLOR]
[COLOR=black]"Eu sunt, Cel ce sunt" adica un Mare anonim cum este Tatal lui Moisi... caci asha s-a aratat dupa inviere ca un Dumnezeu Necunoscut...[/COLOR]
deci asha sa le spui batranilor: "Cel ce este m-a trimis la voi"
"l. Un om oarecare, din semintia lui Levi, si-a luat femeie din fetele lui Levi."
"4. Iar sora copilului pandea de departe ca sa vada ce are sa i se întample."
"18. Mergand ele la tatal lor Raguel, acesta le-a zis: "Cum de ati venit astazi asa de curand?"
"21. Si a ramas Moise la omul acela si i-a dat pe fiica sa Sefora de sotie."
"24. Auzind suspinele lor, Dumnezeu Si-a adus aminte de legamantul Sau pe care îl facuse cu Avraam, cu Isaac si cu Iacov.
25. De aceea a cautat Dumnezeu spre fiii lui Israel si S-a gandit la ei."
'''14. Atunci Dumnezeu a raspuns lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt". Apoi i-a zis: "Asa sa spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!"
15. Apoi a zis Dumnezeu iarasi catre Moise: "Asa sa spui fiilor lui Israel: "Domnul Dumnezeul parintilor nostri, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac si Dumnezeul lui Iacov m-a trimis la voi. Acesta este numele Meu pe veci; aceasta este pomenirea Mea din neam în neam!" '''

[COLOR=black]deci Antichristul ala care spune Eu sunt Mesia, eu sunt Mesia cel Adevarat, Eu sunt, Eu sunt Dumnezeu, de se va inscauna gLumeshte, ala nu se va inscauna de sus de la Dumnezeu in Noul Ierusalim ci v-a cauta sa-l ocupe, sa-l fure, sa se inscauneze in locul Hristosului peste tot unde poate shi o va face asha incat sa inshele prin CIE shi CMB shi prin organizatziile masheonice, venind din desfranata jidoavca, ca marele berator, marele motan Danila, pecetluind cu && pe supushii sai care il vor recunoashte de pare PISi shi vori introna in sufletele oamenilor puii de masheoni mari iubitori de munci, de pecetluiri satanice shi lepadari de Dumnezeu, mari iubitori de ingamfare, mandrie shi cruzime asha ca shi nishte injurashi ai gLuminii, dand semne shi minuni mari ca sa inshele shi sa piarda, dand hrana shi bunastare daca i te inchini lui Satana, ori prin cele doua fiare antichristului shi crezi ca Iisus este un mincinos, Cuvantul lui Dumnezeu o erezie, il Huleshti pe dumnezeu shi cortul Sau cu oamenii, shi te invoieshti sa acceptzi conducerea suprema a satanei shi antichristului adica a "Mesiei" viclene shi mincinoase cu chip ascuns, caci la inceput se va arata bland shi plin de toate insushirile... shi se va arata printre shtiri la rubrica noutatzi...[/COLOR]

[COLOR=black]dar draga MM, nu a spus Hristos prin Ioan Botezatorul ca el este Mielul? nu a marturisit shi nu a intrebat pe apostoli mereu ce cred despre El? ca cine este? nu le-a aratat shi i-a mustrat mereu sa creada? shi ce sa creada? poi sa creada ca nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna, iar cand va veni a doua oara va veni in slava Talui Sau, dar dumneata ai vrea sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii... poi biruintza lui Dumnezeu nu este impotriva sangelui shi a carnii, ci impotriva raului shi multzi nu vor pricepe cum va birui pe cel rau, shi pe proorocul mincinos shi pe totzi cei ce se inchina satanei shi traiesc in minciuna, dar candva vor afla....[/COLOR]

[COLOR=black]deci daca zic eu despre mine insushi ca iata:[/COLOR]

[COLOR=black]-Eu sunt Hristosul, m-ai crede? poi ca mai crede tu ori ca m-ash crede eu facand un efort actoricesc pentru slava de la oameni sau din joaca, este asta ceva? este asta doar o falsa parere de sine, o autoinshelare din care potzi sa ieshi ushor sau te acapareaza pentru multzi ani, inchipuindu-te ca ai fi Brucee Lee, sau Jack Nicolson sau Ioan Botezatorul, sau chiar Dumnezeu Tatal, sau orishice inchipuiri shi diavoli shi balauri shi szmeus shi zmei, deci ce este asta? nimic. un talent prefacatoricesc, actoricesc, sa ma prefac foarte bine ca nu ma prefac ori ca ma prefac... plina e lumea cu acest "talent" dar ala va veni ca sa desparta el oile de capre, ca "oile" lui vor fi un fel de injurashi ai dreptatzii... shi de aia zice ca sa nu-i primeshti ca vor fi farisei ce se recunosc ca fiind plini de toate vredniciile...[/COLOR]

[COLOR=black]N-a recunoscut Hristos in fatza siniedrului ca El este Mesia? a recunoscut, shi nu asha ziceau despre El cum spui dumneata de Cuvantul Lui Dumnezeu? iar acum iata ca dumneata te aratzi lesne credincioasa fatza de acela care se indoia siniedrul shi erau siguri ca e un demonizat, te artzi credincioasa de acela din vechime pe care nu l-ai auzit, nu l-ai vazut shi nu-i cunoshti Cuvantul prea bine, iar despre Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu te aratzi greu credincioasa, poi nu este Viu Domnul? nu este El cel care mereu graieshte pentru Astazi?... poi de ce nu cautzi sa afli dupa roade, roadele care or sa apara in tine ascultant shi urmand, dupa Adevar, dupa Marturisirile Scripturii shi Apocalipsei, cauta sa vezi daca este Mincinos, pune-L pe Dumnezeu la incercare sa vezi daca legamantul shi nadejdea cea noua nu o respecta Domnul, cauta shi te lamureshte, shi cum s-a lamurit par Arsenie Papacioc? poi asha: shi-a facut cruce shi s-a pecetluit....[/COLOR]

[COLOR=black]deci draga MM, Dumnezeu intodeauna a recunoscut ca El este Mesia, fiindca El era, shi a aratat ca a implinit shi implineshte ce a dat prin prooroci, caci nimic nu face fara ca sa fi scris mai inainte prin prooroci, sh prin cele 7 Trambitze ingereshti ale Sale, ca sa shtie oamenii ce anume cere Dumnezeu shi la ce cheama... mereu, mereu, mereu.[/COLOR]

[COLOR=black]dumneta vi cu aceiashi idee ca spune despre el ca este Mesia shi defapt nu este, aceiashi idee a siniedrului, ori ca este alta evanghelie, poi ce evanghelie a vestit sf Ap Pavel? care este evanghelia sf Ap Pavel? shi despre ce Hristos vorbeshte Cuvantul lui Dumnezeu?[/COLOR]

continuarea mai jos