View Single Post
Vechi 03.04.2009, 10:24:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Și ca epopeea absurdului să fie deplină, iată ce sfaturi ne dai frăția ta:

[COLOR=red]"...deci cititzi shi nu va rupetzi de BOR, de Har shi de Cuvantul lui Dumnezeu..."[/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black]Păi tocmai asta e ceea ce matale refuzi să pricepi, că toți cei care au citit "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" și au crezut în el, dar absolut toți!!!!!!! au ajuns să se rupă de B.O.R.[/COLOR]
[/COLOR]
poi nu ai citit ce scrie in ce am postat mai sus? "
[SIZE=3][COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfântului prooroc Iezechiel" [/COLOR][/SIZE]din 03-08-1997

unde este scris ca suntem indemnatzi spre ceea ce spun eu, ca aia se intzelege din ce este scris, iar dumneata negi inclusiv ce este scris, ca sa fie asha cum zici dumneata, deci cui ii creshte nasul ca la pitochio? mintzind ca roadele ar fi schisma ori lepadarea ori tot fel de minciuni... probabil dumneata cideshti exact pe dos, shi atunci nu-i de mirare sa sustzii aceste enormitatzi ca ar ieshi din Cuvantul lui Dumnezeu

"in mintea stramba shi lucrul drept se stramba" (trambitza nr3) se refera la orice pisoiash care se lipeshte de cetatzile lui Dumnezeu, shi nu la tine, care ai o minte buna dar o foloseshti rau manata cineshtie de cine... nu-i exclus ca tocmai Domnul sa te mane... caci mie mi-ai adus numai fericiri, caci multe mi s-au lamurit din pricina ta, deci ma veselesc de tine, shi-tzi multzumesc.