View Single Post
Vechi 03.04.2009, 10:34:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Și iată ce mai zice Vsovi:

[COLOR=red][COLOR=black]Mărturisirea de credință a lui Vsovi:[/COLOR]

"...Nu am decis sa-i reprezint shi nu le fac propaganda shi nu sunt apostol sau ceva ci doar un [COLOR=magenta]umil pacatos mirean din BOR[/COLOR]..."

[COLOR=black]Să zicem că așa este, dar în cazul acesta suntem obligați să observăm că ceea ce ai făcut, ridicându-i în slăvile cerului pe pucioși, ai făcut :[/COLOR]
[COLOR=black]- fie în stare de inconștiență; și atunci rău ai făcut, pozând în fals într-un om treaz și cu capul pe umeri;[/COLOR]
[COLOR=black]- fie, mânat de vreun duh, care te-a îndemnat și învățat ce să faci și cum să faci; și atunci, rău te-a învățat;[/COLOR]
[COLOR=black]- fie, ai făcut după capul tău; și atunci, rău cap ai avut. [/COLOR]

[COLOR=black]Iar propagandă tot ai făcut - chiar dacă nu recunoști -, îndată ce ne-ai servit nouă pe Forum "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa", ca să-l digerăm acum în Post la desert, după Obedniță. Umil păcătos oi fi, dar numai în parte (adică, numai păcătos, nu și umil) însă mirean din BOR nu mai ești. Îndată ce propovăduiești pe Forumul Creștin Ortodox o învățătură neortodoxă (Evanghelia de la Pucioasa) nu mai ești din BOR ci ești din BNIP (Biserica Noul Ierusalim de la Pucioasa) chiar dacă ție ți se pare că nu ești.[/COLOR]
[COLOR=black]Abia când o să auzi în BOR citindu-se Evanghelia de la Pucioasa, pe care acum o propovăduiești întregii lumi pe Internet, atunci vei putea spune că ești din BOR. [/COLOR]

[COLOR=black]Până atunci ești un [COLOR=magenta]mândru păcătos mirean din BNIP[/COLOR].
[/COLOR][/COLOR]

asha o fi cum spui, shi multzumesc ca m-ai shi socotit... cred ca in mod corect... deci iata ca itzi multzumesc pentru felul cum m-ai osandit shi etichetata, dar din BOR nu ai ungerea sa ma evacvuezi dumneata shi nici dreptul la cenzura nu cred sa-l fi primit de la duhovnicul tau, tu care te plangeai candva de cenzura... cand aceia ishi cereau un drept nu pentru ei ci pentru cei peste care vine necazul din neshtiintza caci ishi ridica piciorul sa loveasca mereu in tzepushe... deci pentru voi a dorit Domnul ca sa nu lovitzi ca sa nu suferitzi, caci din Dreptatea lui Dumnezeu vine bataia shi durerea peste fiii neascultarii... in loc sa vina binecuvantare shi dar peste dar, har peste har.... deci asha am discutat cu tine ca sa te feresc pe cat posibil sa nu vie peste noi rau, caci iata am gasit sa discut mereu cu tine shi sa itzi raspund, cazand in mandrie shi in slava de la oameni, ajungand asha cum spui:

un mandru pacatos nici din BOR shi nici din SCNI ori BNIP cum scrii dumneata...

deci ma iarta daca zici ca te-am mintzit shi pacalit, dar nu te lua dupa mine ci dupa tot Cuvantul lui Dumnezeu care iese din gura lui Dumnezeu, Amin. asha cum ma stradui shi eu... shi poate vom fi iertatzi.