View Single Post
Vechi 03.04.2009, 10:57:52
gabrielmoreanu gabrielmoreanu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.10.2008
Implicit suflet dupa moarte

(Despre cine e vorba in tot acest capitol? Despre dreptii si proorocii Vechiului Testament care nu au primit fagaduinta dar au inviat impreuna cu Hristos si sufletele lor s-au inaltat impreuna cu El.)
Eu nu am pretentia ca stiu ce se intampla cu un om dupa ce moare si lucrul acesta nu-l poate sti nimeni afara de Dumnezeu ,aceasta spun bazandu-ma pe spusele Domnului nostru Isus Cristos ''ca nimeni nu s-a urcat la Tatal afara de Cel ce s-a coborat'' Ce nu inteleg eu ca daca la acesti drepti si proroci ai VT au inviat si sufletul lor s-a inaltat impreuna cu Hristos inseamna ca si trupurile au fost schimbate in trupuri de stlava in trupuri nemuritoare ''1Corinteni15/53. Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune și acest (trup) muritor să se îmbrace în nemurire. '' dar ei se afla acolo unde au murit locul de ingropare se stie un mic exemplu fiind dat chiar de Mantuitorul care vorbeste despre David si multi alti .sI PE URMA CUM SE VA INTAMPLA LA JUDECATA de apoi ''Cand El iarasi va sa vina cu stlava sa judece vii si mortii a carui imparatie nu va avea sfarsit. Amin''Pt cei care au ascultat de Dumnezeu nu va mai fi judecata ?Pt ca noi stim ca atunci cand va venii Mantuitorul, Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale.
32. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre.
33. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga ,''
Si de ce mai vorbeste de dreapta Sa daca aceia au fost deja alesi
Asa inteleg eu ,dar as dori sa inteleg mai bine daca cineva are o lumina mai mare de la Dumnezeu
Multumesc,