View Single Post
Vechi 03.04.2009, 16:32:37
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat după Vsovi:
[COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna, iar cand va veni a doua oara va veni in slava Talui Sau, dar dumneata ai vrea sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii…” [/COLOR]

1. De unde știi tu că eu vreau așa ceva ([COLOR=red]sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii[/COLOR])? Eu nu vreau nimic din ceea ce bolboroseshti tu, ci sunt încredințată ca va fi așa cum s-a proorocit: Hristos va veni în chip văzut, cu slavă cerească , înconjurat de sfinții îngeri; tot așa cum a fost văzut și la Înălțarea Sa la cer, astfel va și veni (adică, în chip văzut, nu pe furișatelea):

[COLOR=#993300]Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, [/COLOR][COLOR=fuchsia]precum L-ați văzut[/COLOR][COLOR=#993300] mergând la cer.[/COLOR][COLOR=#993300](Faptele Ap. 1,11)[/COLOR]

Deci, încă odată îți spun, poate vei reushi să pricepi: Hristos nu va veni pe ascuns, pitulându-se fricos după uluci, sau în formă de duh vorbitor prin halenă de om muritor, așa cum pretind pucioșii.

2. Pe ce te bazezi zicând că Mesia nu va veni în trup, zicând că “[COLOR=red]Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna[/COLOR] “? Căci până și pucioșii pretind uneori că Mesia va veni în trup, doar că ei spun că a și venit, “ca un fur noaptea”, și nimeni nu L-a văzut; dar a venit în trup, după cum mărturisește “Sscriptura de la Pucioassa”:

[COLOR=blue]“Am cerut de la Tatăl să Mă arăt [/COLOR][COLOR=fuchsia]în trup[/COLOR][COLOR=blue] ca să nu mai cădeți. Copii, glasul ce-l auziți acum, acela va judeca! Vine foamete mare, mare, dar Eu tot vă vorbesc, tot Mă mai cobor să vă vorbesc .”(6 februarie 1959)[/COLOR]
[COLOR=blue]“Eu, Domnul Iisus Hristos [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte să vin iarăși [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început.” (25 ianuarie 1966)[/COLOR]

Deci pucioshii pretind aici că Hristos [COLOR=Magenta]este trimis cu trupul [/COLOR]la ei; atâta că, dacă admitem că e așa, această venire este complet lipsită de slava proorocită și de alaiul îngeresc, căci e venită cu mare ascundere și cu mare temere, ca și când ar fi în mare pericol ca s-o pățească.
Ciudățenia este că, de cele mai multe ori, în restul scrierilor lor sacre, pucioshii pretind că Hristos nu e venit cu trupul, ci cu duhul; dar cine să-i mai înțeleagă dacă sunt așa de suciți și se contrazic de la o “proorocie” la alta!!
Altfel ar trebui înțelese cuvintele: [COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna..." [COLOR=Black]; trebuie înțelese în sensul că era cu neputință ca Hristos să aibă nevoie de un alt trup, de data aceasta muritor (de trupul muritor și păcătos al Virginiei Tudorake - Ștoika) în care să intre și să se încuibeze și din care să vorbească aiurea în tramvai timp 25 de ani! (adică în zadar, căci ucenicii Virginiei s-au risipit care-încotro, după moartea ei)[/COLOR]
[/COLOR]