View Single Post
Vechi 03.04.2009, 16:52:29
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat din Vsovi:

[COLOR=Red]"poi nu ai citit ce scrie in ce am postat mai sus? "[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfântului prooroc Iezechiel" [/COLOR][/SIZE][COLOR=Red]din 03-08-1997

unde este scris ca suntem indemnatzi spre ceea ce spun eu, ca aia se intzelege din ce este scris, iar dumneata negi inclusiv ce este scris, ca sa fie asha cum zici dumneata, deci cui ii creshte nasul ca la pitochio? mintzind ca roadele ar fi schisma ori lepadarea ori tot fel de minciuni... probabil dumneata cideshti exact pe dos, shi atunci nu-i de mirare sa sustzii aceste enormitatzi ca ar ieshi din Cuvantul lui Dumnezeu "

[COLOR=Black]Vsovi, ești în aceeași înshelare ca și ceilalți adepți ai pucioșilor. Ești extaziat după niște texte (scrise - ce-i drept - cu mare talent actoricesc și scriitoricesc), fiind convins că ele vin de la Dumnezeu.[/COLOR][/COLOR] Textele spun lucruri frumoase și (în cea mai mare parte, pe cât s-a putut - ereziile strecurate nu sunt multe, dar sunt zdravene) conforme cu învățăturile ortodoxe. Partea proastă e că abia atunci când îi cunoști pe pucioși vei vedea adevărul: ei împlinesc numai selectiv ceea ce scrie în Cuvânt. De exemplu, chiar dacă în Cuvântul de la Pucioasa stă scris că pucioșii trebuie să rămână în biserică, ei înțeleg întotdeauna că îndemnul se referă la biserica NIP, și nu la biserica BOR. Și asta și fac, pe mai departe: rămân în biserica NIP, și nu se întorc în BOR, nici picați cu ceară.

Nu există decât o singură soluție ca să te convingi: caută-i și întreabă-i dacă sunt și dacă trăiesc în BOR , sau nu. După aceea, vino înapoi și spune-ne și nouă ce-ai aflat. Poate s-o fi schimbat ceva în ultimele 3-4 zile, dar parcă nu-mi vine să cred.

PS. Vezi, poate te încântă pucioșii să rămâi definitiv acolo. Acum, de când Zidarii au decis să-i părăsească pentru totdeauna, s-au mai creat niscaiva locuri libere la Pucioasa.