Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Te-as intreba, Cezar, cam cati iti raman din cei 1300 € pe luna, la sfarsitul lunii? Nimic? Mai ai poate si datorii? Ei, cu asta te alegi stand in strainatate... Mai bine adunati bani, fratilor si reveniti printre ai vostri, pana nu e prea tarziu. E greu sa revenim; vad asta in primul rand de la mine. Mai tarziu vom vrea sa revenim si nu vom mai putea.
|
Imi raman bani cam 500 de euro,hai sa-ti spun cam de ce am plecat eu din tara:Ca toata lumea,sa-si faca o viata mai buna,scap de tiganii si borfasii din tara,sa scap de bataia de joc a guvernului si a celor ce conduc Romania.Si eu ca de altfel toti cei plecati(ma refer aici la crestini)ma doare faptul ca sunt departe de biserica noastra ortodoxa,de sarbatorile noastre!Un prieten mi-a spus odata ca,:"Eu plec prietene din tara ca am doar o viata,nu am timp sa astept vremuri mai bune!Ce vrei sa ajung la 50 de ani si sa cersesc de mancare?"Ce zici de asta?Crezi ca are dreptate?Eu zic ca da!Aici in occident avem ce nu e si nu va fi niciodata in Romania,CIVILIZATIE!In Romania esti jignit umilit la fiecare pas,in plus mai rau,un prieten din Lugoj mi-a spus ca oamenii sunt agresati pe strada in plina zi de catre tigani,ii e frica sa-si trimita copilul la scoala,au fost furate fete de tigani pentru prostitutie in occident!Ma intreb cum ai reactiona daca nu ti-ar mai veni fetita de la scoala?Gandeste-te la astea,atunci poate vei intelege cu adevarat de ce romanii fug in occident cu familii cu tot...