View Single Post
Vechi 03.04.2009, 22:06:06
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de janina Vezi mesajul
Se întîmplă uneori ca inteligența emoțională să ne depășească și atunci căutăm în altă parte .Adică dacă Dumnezeu ne vede îndărătnici și seci ne trage cîte o palmă -cîte o boală .Cine a deschis topicul nu cred că a formulat bine tema .
[COLOR=green]Am spus ca nu am inteles ce e aceea "inteligenta emotionala", dar observ ca vizavi de aceasta expresie care mie nu-mi spune nimic, este folosit numele lui Dumnezeu... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce inteleg eu din aceasta alaturare? Ca, Bunul Dumnezeu arata ca politistul din colt, care sta la panda, si abia asteapta sa gresesc, sa nu-mi dea mie ghes "inteligenta emotionala" si dumnealui, pac, sa-mi trântească o pedeapsa, adica o boala... Păi, în acest caz, cum mai pot eu spune că Dumnezeu e bun, milos, iertator daca-mi trimite boala? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Sa fim logici, sa fin seriosi! Nici macar ca glumă nu se poate spune asa ceva pentru ca si glumele, ca sa fie gustata, trebuie sa aiba logica. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Originea bolilor? Neglijenta omului!...[/COLOR]