03.04.2009, 22:06:06
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de janina
Se întîmplă uneori ca inteligența emoțională să ne depășească și atunci căutăm în altă parte .Adică dacă Dumnezeu ne vede îndărătnici și seci ne trage cîte o palmă -cîte o boală .Cine a deschis topicul nu cred că a formulat bine tema .
|
[COLOR=green]Am spus ca nu am inteles ce e aceea "inteligenta emotionala", dar observ ca vizavi de aceasta expresie care mie nu-mi spune nimic, este folosit numele lui Dumnezeu... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce inteleg eu din aceasta alaturare? Ca, Bunul Dumnezeu arata ca politistul din colt, care sta la panda, si abia asteapta sa gresesc, sa nu-mi dea mie ghes "inteligenta emotionala" si dumnealui, pac, sa-mi trântească o pedeapsa, adica o boala... Păi, în acest caz, cum mai pot eu spune că Dumnezeu e bun, milos, iertator daca-mi trimite boala? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Sa fim logici, sa fin seriosi! Nici macar ca glumă nu se poate spune asa ceva pentru ca si glumele, ca sa fie gustata, trebuie sa aiba logica. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Originea bolilor? Neglijenta omului!...[/COLOR]