Citat:
În prealabil postat de iuliana21
Mihai 1991, eu nu stiu de ce incerci tu sa ne convingi de "falsitatea" Luminii Sfinte de la Ierusalim si de "adevarata" ei provenienta...chimica...Lasa-ne pe noi asa ignoranti cum suntem, sa credem in aceasta minune sfanta, sa credem in scrierile Sfintilor Parinti..Observ cu tristete ca ai scris Dumnezeu cu litera mica..probabil nici nu crezi in Dumnezeu si tot incerci sa-i convingi si pe altii...nici nu are rost sa-ti aduca cineva contraargumente..ci mai degraba sa nu ia in seama ce spui deoarece tu clar ai postat asta pentru a convinge lumea de niste aberatii..
Imi doresc sa te lumineze Bunul Dumnezeu si sa te aduca pe calea cea dreapta..si macar acum sa nu mai incerci sa-i convingi pe ceilalti de niste lucruri aberante!
Daomne Ajuta
|
Mihai , din păcate, a fost banat, dar cred și acum că el avea mari șanse de îndreptare în gândirea lui. Era foarte tânăr, dar nu era viclean ca alții care mai zăbovesc în necredință, doar pentru a tulbura pe cei din jur sau pentru a-și etala "originalitatea și mândria".