View Single Post
Vechi 04.04.2009, 19:51:45
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihnea45 Vezi mesajul
In primul rand tin sa multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns,desgur ca am deschis si un dictionar,dar eu am intrebat cu sufletul,caci sant clipe in viata cand chiar de sti multe parca ti se incetoseaza mintea si toate o iau razna,te simti gol si sufleteste si fizic,si parca nu mai poti deosebi multe.
Multumesc,asta doream raspunsuri sincere cu sufletul,acum stiu ca nu sant singur si ma bucur ca exista-ti,e minunat sa simti ca oameni nu sant toti reci si indiferenti,ca pot gasi o clipa sa se gandeasca sau sa se roage ,sa te invete,sa te ajute sa vezi iar drumu drept.
Din pacate Silvia(silverstar)ai ramas aceiasi,rece,dura,nemiloasa,de ce Silvia?e atata dragoste in juru tau,prin oricate ai trecut in viata important e sa ramai OM,sa nu iti pierzi caldura sufleteasca,intelegerea pentru cei din jur,sa nu pierzi clipa in care poti darui un zambet.aduce o bucurie cat de mica, chiar doar cu o vorba poti face atat de multe.
Te rog iarta-ma Silvia,nu am vrut sa te supar.
Ce greu este să simți omul cu sufletul...!Îți respect părerea dar între o persoană amabilă și una "rece,dură,nemiloasă" dar cerebrală eu aș alege-o pe ultima.
Reply With Quote