Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Imi pare rau, dar cred ca trebuie sa te mai documentezi, Cristian draga.
Nu-mi permit eu sa Il judec pe Dumnezeu. Am citat doar din ce am citit. Acum avem parte de mila lui Dumnezeu; iar dincolo de mila Maicii Domnului, caci Dumnezeu va fi Judecator drept.
Dar ai dreptate, mantuirea o primim ca har din partea lui Dumnezeu, nu pe merit, ca daca ar fi dupa merit chiar ca ar fi aproape gol raiul, si nu este.
|
Doamne ferește, dar nu suntem pe poziții diferite , nici pe departe. Concluzia e aceeași ! Da, dar nu putem spune că Dumnezeu e nedrept , precum ai zis , pentru a accentua multa milostivire a Lui. Dumnezeu e neschimbat , e multă iubire și iertare , continuă iubire și iertare . El nu poate fi milostiv azi și mâine neiertător ! Ințelegi ? Pentru asta sunt și voi rămâne alături de El, pentru că el nu mă judecă precum omul, El mâ judecă drept, dar mă iubește, mă-nțelege, mă smerește , mă doboară și iar mă ridică cu multă înțelepciune și nemărginită dragoste. Judecata mea, a ta și a orcui din astă lume e rea si nedreaptă. Cât despre documentarea mea , atât pot spune Anca dragă : Slavă lui Dumnezeu pentru toate !