Subiect: Intrebare ....
View Single Post
Vechi 04.04.2009, 20:15:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Imi pare rau, dar cred ca trebuie sa te mai documentezi, Cristian draga.
Nu-mi permit eu sa Il judec pe Dumnezeu. Am citat doar din ce am citit. Acum avem parte de mila lui Dumnezeu; iar dincolo de mila Maicii Domnului, caci Dumnezeu va fi Judecator drept.
Dar ai dreptate, mantuirea o primim ca har din partea lui Dumnezeu, nu pe merit, ca daca ar fi dupa merit chiar ca ar fi aproape gol raiul, si nu este.
Doamne ferește, dar nu suntem pe poziții diferite , nici pe departe. Concluzia e aceeași ! Da, dar nu putem spune că Dumnezeu e nedrept , precum ai zis , pentru a accentua multa milostivire a Lui. Dumnezeu e neschimbat , e multă iubire și iertare , continuă iubire și iertare . El nu poate fi milostiv azi și mâine neiertător ! Ințelegi ? Pentru asta sunt și voi rămâne alături de El, pentru că el nu mă judecă precum omul, El mâ judecă drept, dar mă iubește, mă-nțelege, mă smerește , mă doboară și iar mă ridică cu multă înțelepciune și nemărginită dragoste. Judecata mea, a ta și a orcui din astă lume e rea si nedreaptă. Cât despre documentarea mea , atât pot spune Anca dragă : Slavă lui Dumnezeu pentru toate !