Citat:
În prealabil postat de Adelinne
Hmmmm ok Cristina ...eu iti dau dreptate ca nu se fac nunti in post ,asa stiu si eu si asa stiu majoritatea ..pana si cei care nu tin posturi sa stii...ideea este ca parerea mea este ca pana si cei mai buni duhovnici nu vorbesc din versete si prin versete ..de teama sa nu induca in eroare uneori ...
in fine
eu nu pricep de ce te zbati tu sa indrepti pe cineva daca acele persoane nu vor..si nu vad...
nu se spune degeaba : vi se v-a spune si nu veti auzi...vi se v-a arata si nu veti vedea...
eu consider ca e inutil sa ma zbat daca ei nu fac o miscare ....eu stiu si am inteles ca exista liberul arbitru si fiecare alege cum traieste si daca vrea sa se schimbe ...si eu as vrea sa inteleaga si familia mea mai multe dar nu au deschidere....nu ti se pare inutil sa te zbati dar sa nu le pese???
Sigur Domnul are un plan pentru noi toti ..toate la timpul lor...sa ne uitam mai mult in ograda noastra ca le avem pe ale noastre(pacate) ...si eu acum zic de mine personal ..
post usor si cu folos duhovnicesc ...
|
Nici o zbatere de-a mea nu va fi inutila daca, prin intrebarea mea, voi opri si pe altii sa faca aceeasi greseala.
Cum am spus si in alt mesaj, consider ca a cunoaste ca cineva greseste si a nu-i semnala greseala, inseamna ca si eu gresesc impreuna cu acea persoana. Pentru simplul motiv ca eu, stiind anumite scrieri din Biblie nu le dezvalui necunoscatorilor.