View Single Post
Vechi 04.04.2009, 23:10:06
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

[SIZE=3][/SIZE]

[SIZE=3]Cum ramane cu glasul sufletelor care striga la Dumnezeu?[/SIZE]
[SIZE=3]Ingerii cand trambiteaza e simbolic, cei 24 de batrani care cad inaintea tronului si apoi canta, e ceva simbolic???[/SIZE]
[SIZE=3]8. Si cand a luat cartea, cele patru fiinte si[/SIZE] [SIZE=3]cei douazeci si patru de batrani au cazut inaintea Mielului, avand fiecare alauta si cupe de aur pline cu tamaie care sunt rugaciunile sfintilor. [/SIZE]
[SIZE=3]9. Si cantau o cantare noua, zicand: Vrednic esti sa iei cartea si sa deschizi pecetile ei, fiindca ai fost injunghiat si ai rascumparat lui Dumnezeu, cu sangele Tau, oameni din toata semintia si limba si poporul si neamul;[/SIZE][SIZE=3] (Apoc. 5[/SIZE]

[SIZE=3]Iata inca un text in care Sf Pavel arata ca vrea sa se desparta de trup si sa fie impreuna cu Hristos:[/SIZE]
[SIZE=3]21. Caci pentru mine viata este Hristos si moartea un castig. [/SIZE]
[SIZE=3]22. Daca insa a vietui in trup inseamna a da roada lucrului meu, nu stiu ce voi alege. [/SIZE]
[SIZE=3]23. Sunt strans din doua parti: doresc sa ma despart de trup si sa fiu impreuna cu Hristos, si aceasta e cu mult mai bine; [/SIZE]
[SIZE=3]24. Dar este mai de folos pentru voi sa zabovesc in trup. [/SIZE]
[SIZE=3]25. Si avand aceasta incredintare, stiu ca voi ramane si impreuna voi petrece cu voi cu toti, spre sporirea voastra si spre bucuria credintei,(Filipeni1[/SIZE]

[SIZE=3]Iata ca si Sf Ap Petru spune ceva asemanator numindu-si trupul cort:[/SIZE]
[SIZE=3]13. Socotesc, dar, ca este drept, cata vreme sunt in acest cort, sa va tin treji, prin aducerea aminte, [/SIZE]
[SIZE=3]14. Fiindca stiu ca degraba voi lepada cortul acesta, precum mi-a aratat Domnul nostru Iisus Hristos. [/SIZE]
[SIZE=3]15. Dar ma voi sili ca, si dupa plecarea mea, sa va amintiti necontenit de acestea, [/SIZE][SIZE=3](II Petru 1 [/SIZE]