Citat:
În prealabil postat de scrabble
Eu nu ma refeream la ce-si pune in minte omul sa faca, sau - daca doriti - ce-i pune in minte altcineva - ci la felul in care e construit organismul uman, in special al barbatului.
Doar n-o sa-mi spuneti ca necuratul era de fata si si-a bagat coada pana si in procesul de constructie?
|
Daca vrei sa stii pana unde s-a bagat necuratul priveste un pic la tine.
Dar o sa-mi zici cum unde, ca eu nu vad:
deschide ochii si vezi ca lucrarea necuratului se face cu gandul, daca nu stiai la organm-ul cautat de tine se poate ajunge si prin gand, asta vei zice ca nu e posibil, ca sa-ti demonstrez contrariul iti voi arata ca se poate sa nu te exciti doar gandindu-te la altceva decat la ceea ce te excita pe tine, si atunci iti vei da seama ce lucrare subtila are gandul, ... dar presupun ca acea lucrare a gandului nu o poti face ca asa de stapanit esti de diavolul tau iubit incat faci orice-ti porunceste!
Iar daca vei ajunge la concluzia ca e posibil, intreaba-te atunci cine lucreaza acolo, si de fapt ce se intampla????
Nu-ti dai seama oare de ce exista impreunare, si orgasm binecuvantat si orgasm si impreunare blestemata???? Pentru ca lucrarea gandului este diferita in cele doua cazuri, de aceea nu e e binecuvantata nici impreunarea desfranata...
Daca vei zice ca eu nu pot sa gandesc altfel.. si ca asa sunt eu, afla ca la incheietura dintre bganduri , exista si o astfel de limita, care te pooate ghida cater normalitatea pe care tu nu o intelegi...
Deci daca esti in foc nu cauta sa vezi ca toata lumea e in foc, pentru ca focul nu intelege apa decat ca il stinge!
A Domnului este mantuirea si peste poporul Sau binecuvantarea Sa lumina viata si inviere, iar de la diavol nu veti gasi nimic bun decat miciuna si intuneric, capcane si durere...