ancah draga,...
multumesc ca ti-ai fcaut timp sa imi raspunzi... ceea ce eu ti-am scris a fost pur si simplu din dorinta mea de sinceritate inaintea ta... nu am nimic cu sfintii nimanui, stiu doar ca cuvintelel lor nu le voi pune mai presus de cuvantul lui Dumnezeu... si sunt constienta ca daca au existat vreodata oameni sincer pe pamantul asta, si care l-au cautat pe Dumnezeu, chiar daca nu au scris cine stie ce, sau sa fie cunoscuti de noi ei sunt tot sfinti... privesc pe acest site, si vad atatea lucruri... de ce il fac unii oameni pe Dumnezeu atat de complicat?? de ce? de ce atatea regul si obiceiuri, si "se spune ca ..." ??? de ce ? cat despre cartile care te ajuta sa intelegi biblia... nu sunt de acord... cuvantul lui Dumnezeu este accesibil oricarui om... altfel Dumnezeu nu ar fi drept: pt ca nu ne-a dat la fiecare oportunitatea sa-l intelegem... sunt unii preoti care spun ca omul de rand nu are voie sa citeasca in Biblie... de ce? nu inteleg... pt ca omul ar putea interpreta "gresit" niste texte care ar ataca religia... of oameni buni... care complicati lucrurile: Dumnezeu va cere sangele celor pierduti din mana voastra, daca nu imipartiti drept cuvantul LUi...
draga mea ancah, eu nu sunt deosebita de ceilalti,...si totusi pot pricepe ce scrie in Biblie... poate traducerea ar fi o problema? pai, traducerea cea mai accesibila este cea a preotului Cornilescu, dar pe acre biserica nu o folosesc, poate pt ca e prea explicita... pentru ca omul ar putea intelege"prea multe"/....
in orice Biblie scrie: "pocaiti-va caci imparatia cerurilor este aproape"... este tot ceea ce conteaza pentru a ajunge in imparatia lui Dumnezeu... ce inseaman a te pocai? pocainta= Căinţă pentru păcatele săvârşite... si trairea unei vietii dupa voia lui Dumnezeu... a te pocai= a te lasa de tot ce-i rau....
draga mea... eu, prin aceste mesaje nu am vrut sa convertesc pe nimeni, am vrut doar sa trag un semnal de alarma, pentru cei carora nu le mai pasa de Dumnezeu.... traiti-va vietiile la maxim... fiti cu inima vesela, umblati pe caile placute ochilor vostri, dar NU UITATI CA PENTRU TOATE DUMNEZEU VA VA TRAGE LA RASPUNDERE...
fiti binecuvantati
va respect...
oara
|