Îmi place natura ,florile,animalele și tot ce Dumnezeu în marea sa bunătate ne-a dăruit nouă oamneilor pentru ca timpul cât stăm pe pământ să ne fie ușor și îmbalșugat.
Dpă ce l-am cunoscut pe Dumnezeu mi-am lipit sufletul de oameni credincioși pe care îi iubesc ca pe frații și surorlile mele.
Îmi iubesc familia,florile din curtea mea ,copacii gâzele fluturii cărțile .îmi place să citesc și să scriu,să fac poze,să cos să creez lucruri noi și originale.Îmi place să gătesc dar nu o fac mereu cu aceiași plăcere căci o fac zilnic.
Îmi place să merg la biserici,la mănăstiri să cunosc oamenii și să-i ajut după puterea mea.
Îmi place să mă îmbrac cu gust decent dar destul de elegant.
Îmi place primăvara să mă plimb prin cimitirul orașului care este aproape de mine ,să mă opresc la morminte și să-mi amintesc de persoanele care au trecut prin viața mea și acum nu mai sunt printre cei vii.
Nu-mi plac oamenii proști,răi inculți și necredincioși,nu-mi place cearta,vorbirea în deșert,zgârcenia minciuna și avariția.
Detest oamenii bețivi,murdari, politicienii corupți,lingușitorii pârâcioșii,profitorii.
|