View Single Post
Vechi 07.04.2009, 08:20:14
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]De fapt, la acest subiect se discută despre două teme: [/COLOR]
[COLOR=green]1. sfârșitul lumii văzut prin apocalipsă, ca o pedeapsă divină pentru păcatele noastre[/COLOR]
[COLOR=green]2. despre poluare care ar fi una din cauzele acestui sfârșit și care nu prea are treabă cu divinitatea pentru că e o acțiune cât se poate de laică.[/COLOR]

[COLOR=green]1. Sfârșitul lumii? Nu va fi niciodată. Poate un sfârșit pentru un nou început. Da, asta da pentru că prea ne-am înmulțit și înrăit, pământul nu ne mai poate ține, nu ne mai poate răbda. [/COLOR]

[COLOR=green]Se știe că suntem muritori și, odată cu pieirea noastră, moare o lume, rămâne un gol, se produce un dezechilibru. Atât, dar lumea nu va pieri chiar să fie să rămână și numai 10, 7 sau 3 oameni. [/COLOR]

[COLOR=green]Catastrofe naturale au fost și vor mai fi și întotdeauna ce urmează va fi mai puternic decât ceea ce a fost tot din cauza neglijenței omului și așa se ajunge la...[/COLOR]

[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]2. poluare... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Țin minte că eram copil și-mi amintesc spusele femeii care mă creștea cum că omul se va înălța din știință și știința îl va doborî. Nu știu ce știa ea despre știință și nici care erau sursele ei de informare. Amintirile mele sunt difuze, eram totuși un copil, dar evoluția omului și ceea ce se întâmplă azi, confirmă ceea ce am auzit atunci, de mult, în copilărie.[/COLOR]