Da, trebuie sa fim crestini si sa ne vedem de pacatele noatre si sa ne impacam cu constiinta si cu Dumnezeu ASTAZI.
Insa asta nu ne impiedica sa deschidem ochii si sa luam aminte la ce se intampla in jurul nostru. Acum vreo 10 ani citeam despre unificarea statelor lumii intr-unul singur, despre moneda unica si despre... implantarea cu cipuri. Acum aceste lucruri au inceput sa se intample, dar imi amintesc ca atunci sunau a povesti nemuritoare...
Imi pare ca unul din noile siretlicuri ale demonilor este ca sa ne convinga ca, atunci cand va veni Fiara in lume, de fapt nu trebuie sa ne facem nici o grija, ca toate-s bune si frumoase si ca scopul unui singur conducator este sa avem o lume mai buna, pasnica si minunata. Insa asta va fi la suprafata, pentru ca-si va arata adevarata fata dupa putin timp, dupa ce recolta celor care vor crede in el si care se vor lepada de Hristos va fi maxima...
Deci: sa ne vedem de mantuirea noastra, dar sa nu devenim ignoranti la semnele vremurilor care se vor derula in fata ochilor nostri. Nu de alta, dar sa evitam elementul surpriza pe care se bazeaza cel mai rau dintre cei rai.
|