Citat:
În prealabil postat de vero37
Frati ortodoxi in Ioan cap.3-16 ni se spune:Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu,pentru ca oricine crede in EL, sa nu piara,ci sa aiba viata vesnica.Zice clar ca oricine crede in EL.
|
Depinde ce anume cred respectivii. Hinduistii cred ca a fost un avatar eliberat in viata, mahomedanii cred si ei ca a fost unul dintre profeti; monofizitii, nestorienii, mormonii, martorii lui Iehova si ceilalti au si ei o "credinta" in Iisus Hristos, dar o credinta falsa, domnule. Adevarul este la ortodocsi, pentru ca respecta cu sfintenie dogmele stabilite inca din primele secole ale crestinismului. Pana si catolicii s-au indepartat de Adevar (probabil ca atunci s-au incheiat cei 1000 de ani si satana a fost dezlegat), ce sa mai zic despre cei care s-au desprins din catolici...
Vezi ca mai este un verset care spune cam asa, la Matei 7, 23:
"Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
Și atunci voi mărturisi lor:
Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea."
Oare despre cine ne vorbeste aici Fiul lui Dumnezeu?!