View Single Post
Vechi 07.04.2009, 14:16:02
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vero37 Vezi mesajul
Frati ortodoxi in Ioan cap.3-16 ni se spune:Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu,pentru ca oricine crede in EL, sa nu piara,ci sa aiba viata vesnica.Zice clar ca oricine crede in EL.
Depinde ce anume cred respectivii. Hinduistii cred ca a fost un avatar eliberat in viata, mahomedanii cred si ei ca a fost unul dintre profeti; monofizitii, nestorienii, mormonii, martorii lui Iehova si ceilalti au si ei o "credinta" in Iisus Hristos, dar o credinta falsa, domnule. Adevarul este la ortodocsi, pentru ca respecta cu sfintenie dogmele stabilite inca din primele secole ale crestinismului. Pana si catolicii s-au indepartat de Adevar (probabil ca atunci s-au incheiat cei 1000 de ani si satana a fost dezlegat), ce sa mai zic despre cei care s-au desprins din catolici...

Vezi ca mai este un verset care spune cam asa, la Matei 7, 23:

"Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea."

Oare despre cine ne vorbeste aici Fiul lui Dumnezeu?!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote