View Single Post
Vechi 07.04.2009, 15:16:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de trandafiralb Vezi mesajul
Sa fim pregatiti oricand pentru venirea Mantuitorului. Mai bine adunam comori in cer, decat aici, pe pamant. De cativa ani, jumatate din ce castig dau Bisericii, iar cu restul platesc facturi, cumpar mancare, cateva haine. Cunosc colegi de serviciu care sunt in cumpana dupa ce primesc salariul: ce sa mai cumpar? o lampa, o haina, parfumuri scumpe? Si asa se departeaza de cele cu adevarat importante fiind tot timpul nefericiti.
Daca vrei sa ai comori in Cer, sa nu mai spui in gura mare ce fel de milostenie faci. In caz ca ai spus-o ca sa te declari pe tine ca model de comportament crestin (vezi fariseul din evanghelie) - mandria face osteneala ta zadarnica. Iti spun doar ca sa stii, nu te judec deloc; asa si bunicii mele ii zic sa nu mai spuna la toata lumea cat a platit ea la Biserica pentru icoanele ce s-au pictat... Dar ea are 87 de ani si nu intelege poate lucrurile asa cum trebuie, insa noi nu trebuie sa ne amagim dandu-ne exemple de buni crestini pe forum. :)

Si daca tot faci acest sacrificiu, ajuta saracii si batranii si orfanii, iar la Biserica da mai putin...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote