07.04.2009, 22:33:01
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de windorin
Pentru cei ce inca mai caute motive si cauze suferintei, si nu le gasesc: Daca nu iti asumi suferinta, daca nu o duci zambind (sau cel putin incercand sa zambesti) si daca te revolti pentru si din cauza ei, nu te mai doare? Dispare si te lasa linisit?
Pe mine ma doare si daca nu mi'o ridic, ma doare si daca urlu impotriva si din cauza ei.
Asa ca mi'o asum ca pe un tovaras de suflet, de langa care nu pot pleca.
|
[COLOR=green]Văd că ești foarte stăpân pe tine și te pricepi de minune la dat sfaturi. Dar, permite-mi să te întreb: [/COLOR]
[COLOR=green]- câți copii ți-au murit ție? [/COLOR]
[COLOR=green]- de câte ori, în viață, ți-a fost dat ca, după ce ai pierdut tot, tot, s-o iei de la capăt, de la 0, de la hotel-parchet?[/COLOR]
[COLOR=green]- câte lupte ai dus tu cu un sistem corupt, viciat, bolnav ca să-i arăți racilele și limitele și asta numai și numai pentru că iubești oamenii și profesiunea aleasă? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Și toate, cel mai adesea, singură... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt totuși un om puternic și echilibrat, dar și stânca, cât e ea de stâncă, tot e măcinată de intemperii și ajunge, cu timpul, nisip...[/COLOR]