View Single Post
Vechi 08.04.2009, 09:48:02
icjulian icjulian is offline
Member

Data înregistrării: 12.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Uite tu i perfecta dreptate, ceea ce voiam eu sa spun aici, este ca acel preot voia sa te salveze, de la ceva ce depaseste puterile tale de rezolvare a problemei, ca sa-ti salvezi sufletul.

Cum as putea fii eu de acord cu homo? Nici poveste, Doamne fereste! cu incestul! Doamne apara si ne pazeste!

Tot ceea ce eu , ca persoana mica si umila, ce sint pot face, este sa ma pazesc de pacatul neiertarii, si eventual da, poate se face o petitie, insa personal, de unul singur tu nu poti rezolva problema si nici eu, la nivel de simplu cetatean.

Sint homosexuali la nivele de pozitii foarte inalte, si tu ii urasti - deci pacatuiesti, insa nici nu poti rezolva.

Hai sa ne rugam, sa fim noi buni, lasa-i pe cei rai intre ei.

Asta voiam eu sa spun!

Tu ai putea sa ierti o persoana care te trimite pe tine in iad cu buna stiinta si fara ca tu sa fi facut nimic in pentru aceasta ? Aici ma refer la tinerii din ziua de azi care la vremea aceea nu aveau drept de vot si au votat parintii lor cu speranta ca vor aduce prosperitate in tara si s-a ales praful de tot . Eu nu am votat la ultimele alegeri , la nici un nivel , era chiar de ziua Sf. Apostol Andrei si mai era si duminica si am zis ca nu ma duc la vot . In plus , nu-mi gaseam buletinul si nu am vrut sa ma duc cu pasaportul . S-au dus la vot , au votat cu unii sau cu altii si acum avem legal incestul . Pentru asta sa-i votez ?
Reply With Quote