Florin Ionut
Nu este nici o suparare ca ti-ai spus parerea,toti avem dreptul asta.Doar comunicind politicos putem convietui in pace.Am vazut ca tu faci diferenta intre Imparatia lui Dumnezeu si rai.Astea doua una sunt.Adica vrei sa spui ca in Rai va fi mai putin bine decat in Imparatia lui Dumnezeu?Nu exista aceasta diferenta.Imparatiei lui Dumnezeu i se mai spune si Rai si invers,cum si iadului i se mai spune si moartea a doua,s-au iazul de foc si pucioasa.Ai zis de protestantul din America,ei bine, dar in America sunt multe culte printre care si cel ortodox ca si la noi.si ai spus ca intradevar ,unul ce crede in Isus,indiferent de nationalitate s-au cult si moare in Hristos este mintuit.Asta este esenta,MINTUIREA sufletelor noastre de pacate,dupa aceea este treaba lui Dumnezeu.De ce a venit Domnul Isus pe pamint,sa ne Mintuiasca,Nu?Dupa aceea El stie ce are de facut.Ai spus ca am renuntat de buna voie la adevar.Care este adevarul daca nu Cuvintul lui Dumnezeu si credinta nestamutata in El?Stii ca tarisoara noastra a fost cindva incorporata in imperiul bulgar si ca o vreme bulgarii au stat sub jurisdictia Papei de la Roma,ca atare si Romania.Si Roma a fost catolica si este .insa in anul 870,din motive geopolitice,bulgarii au rupt legatura cu Roma si s-a unit cu Constantinopolul.Asa s-a trecut de la catolicism la ortodoxie.Automat ei le-au impus ruperea romanilor de Roma si acceptarea ortodoxiei bizantine.Cu Romani 11;33-34 sunt foarte de acord si ma bucur nespus de mult ca citesti Biblia,asta este un pas esential.Pe mine Biblia m-a facut sa inteleg ca sunt o persoana pacatoasa si asa mi-am cerut iertare de la Dumnezeu penru pacatele mele. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!
|