View Single Post
Vechi 08.04.2009, 21:19:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Dorina, cand ai o boala sau o suferinta de orice fel, spuneti: "am meritat cu prisosinta acest lucru, si chiar mai mult de atat", in loc sa te revolti. Repeta de multe ori si pana la urma devine modul tau de a privi lucrurile. Dar cred ca stii acest lucru...
Vreau dragă Anca să-ți amintesc că atunci când deschid un topic nu o fac pentru că aș avea eu personal nelămuriri legate de acel subiect(asta nu înseamnă că le știu pe toate) ci pur și simplu doresc să știu ce gândesc frați creștini mai sporiți sau mai puțin sporiți decât mine referitor la subiectul respectiv.
Săptămâna care urmează culminând cu ziua de joi ne pune înainte cele trei ipostaze ale suferinței.Iisus Hristos care este răstignit pentru păcatele noastre(sacrificiul suprem),tâlharul care în ultima clipă își câștigă mântuirea și tâlharul care rămâne același tâlhar și pe cruce.
Nu vreau să supăr pe cineva dar am văzut oameni care fiind bolnavi în faza terminală aveau o ură cumplită pe tot ce era viu în jurul lor.
Eu nu cunosc cât de tare sunt în credință dar mă rog bunului și milostivului Dumnezeu să mă întărească în momente de grea încercare căci încă sunt om și trăiesc printre oameni.
Reply With Quote