08.04.2009, 21:40:02
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de windorin
Am spus ce am gandit referitor la a spune anumite fapte, la modul general, pentru a ne folosi de ele, pentru a vedea ca inca se poate trai o viata sfanta, in mijlocul alergaturii neincetate de zi cu zi. Vorbesc in numele meu si al celor cativa prieteni ai mei, care ne bucuram de aflarea unui om duhovnicesc. Si sa nu fie spre mandrie, ci spre zidire.
Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot."
|
[COLOR=green]Mă deranjează tot ce aduce atingere ființei umane. Și ceea ce ceri tu aduce atingere demnității umane.[/COLOR]
[COLOR=green]Dar, cum libertatea cuvântului e pentru toți cei care știu să scrie, pentru că noi conversăm în scris, sper și mă rog ca oamenii să nu se transforme în roboței ca să-ți fie ție pe plac... [/COLOR]
[COLOR=green]O seară bună![/COLOR]