Citat:
În prealabil postat de coralina
Doamne ajuta!
Draga Icjulian, haide sa lamurim niste lucruri: in Olanda majoritatea CHIAR decide ce se intampla pe plan legislativ. Iar aceasta majoritate a considerat ca homosexualitatea nu reprezinta o problema; minoritatea trebuie sa se supuna, alta solutie nu are. La fel ar trebui sa se intample si in Romania - tara cu 85% credinciosi ortodocsi - ei ar trebui sa hotarasca ce legi se voteaza sau nu, in ce directie se indreapta tara.
Cat despre eventualitatea c-as merge pe strada impreuna cu copilul meu si acesta ar asista la o parada gay - ei bine, eu i-as raspunde cine sunt acei oameni si ce-i diferentiaza de noi. Si i-as mai explica si ce crede Domnul nostru Iisus Hristos despre faptele pe care ei le savarsesc. Mai mult de-atat nu pot face decat sa il informez corect pe copil si sa ma rog ca in el cuvantul Domnului sa gaseasca brazda buna.
Astea sunt vremurile pe care le traim, draga frate... Nu zic sa nu ne impotrivim aberatiilor care sunt implementate in societatile noastre, ba sa o facem, din toata inima si cu toata puterea insa nici a ignora pe cei cu asemenea probleme care traiesc printre noi nu e o solutie. Gandeste-te ca exista homosexuali, lesbiene, travestiti, transexuali, swingeri si toate minunile pe care mintea le poate (sau nu) concepe. Ei nu trebuie dositi intr-un ungher al societatii asa cum se proceda cu handicapatii pe vremea comunistilor. Prezenta lor trebuie semnalata si recunoscuta de catre societate care trebuie sa se implice in aducerea lor pe calea cea buna.
Doamne ajuta!
PS Zoofilia nu este privita ca o normalitate in Olanda desi legile sunt foarte permisive cu cei care sunt prinsi asupra faptului. Incestul este condamnat aspru.
|
Nu-i dosim pe cei cu asemenea orientari , dar nici reclama nu le facem , esti de acord ? Ori , sprijinindu-se pe o asemenea lege , ei ies la televizor si mass media nu are ce sa le faca juridic vorbind .
Nu stiu cum s-a facut in Olanda , adica daca s-a organizat un referendum pe tema legalizarii homosexualitatii sau nu ( DOAR IN ACEASTA SITUATIE DECIDE IN MOD DIRECT MAJORITATEA POPULATIEI ASUPRA UNEI LEGI ) , dar in Romania iti spun sigur ca nu s-a organizat asa ceva . Practic , ai nostri i-au bagat in Parlament si ei au facut ce au vrut .
In conditiile astea , de ce sa-i mai votez ?
Am fost si eu in Belgia si am vazut libertinajul care era acolo si m-a cam surprins , mai ales ca sunt vorbitor de olandeza de la o varsta oarecum frageda si m-am putut intelege astfel cu nativii . Ma aseptam ca intr-o monarhie sa fie putin mai conservatori , dar am vazut homosexuali plimbandu-se de mana pe strada si mai nou in Romania vad fete care de la o varsta putin mai mare se tin de mana .
Si culmea , la faza asta poate urla barbatul din mine , multe dintre fetelei frumoase sunt bi , lesbi sau au avut aventuri cu fete . In conditiile astea , unde iti mai gasesti o sotie macar virgina , daca nu foarte credincioasa ?